Ez az oka, hogy a fiatal férfiak odavannak az idősebb nőkért

Ez az oka, hogy a fiatal férfiak odavannak az idősebb nőkért

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez az oka, hogy a fiatal férfiak odavannak az idősebb nőkért

Talán főiskolás koromban volt először kapcsolatom egy 40 év körüli anyukával. Elvált, egyedülálló anya volt, aki egyedül nevelte 16 éves lányát. Nem tartott sokáig, de élveztem minden percét.

Valahol fura volt egy nálam jóval érettebb nővel együtt lenni, de valahogy mégis nagyon jól megértettük egymást. Vonzó volt szexuálisan és intellektuálisan is. Mindketten tudtuk, hogy ez nem lehet hosszú távú, nem is terveztük, de bevallom, akkor minden percét élveztem.

És mégis mi az oka, hogy egyre több fiatal férfi inkább az idősebb nőket válassza?

boggy22/istockphoto.com

Egy idősebb nő sokkal tapasztaltabb és kiegyensúlyozottabb.

Az idősebb nők képesek segíteni egy fiatal férfinak az álmai, céljai elérésében, mert szinte példaképként szolgálnak számukra. Az idősebb nőknek már vannak elért eredményeik. Rengeteg tapasztalatuk van a munkában, az emberek kiismerésében. Okosságuk és erejük az, ami vonzza a fiatalabb férfiakat.

Megértik, hogy mindkettőjüknek keményen kell dolgozniuk, és tiszteletben tartják a személyes a másik fél személyes terét.

A pénzügyi kérdésekkel kapcsolatos félreértések is kevésbé fordulnak elő, mert többnyire mindketten keresnek, ezáltal pedig jobb a kapcsolat minősége. Az a stabilitás, amelyet a munka hoz a nő életében, az egyik oka annak, hogy a fiatalabb férfiak kényelmesebben érzik magukat az idősebb nőkkel való kapcsolatukban.

Sok tapasztalatuk van a kapcsolatokról, a randevúkról, a szexuális életről

A nőkben általában később tudatosul, mi tetszik, nem tetszik a férfiaknak, és nyitottabbak a kísérletezésre. Még akkor is, ha tudják, hogy a kapcsolat nem tartható fenn, vagy nem válhat életre szóló elkötelezettséggé, nyitottak arra, hogy teljes mértékben élvezzék a szerelmet és az együttléteket, beleadva mindent a kapcsolatba.

A fiatalabb férfiak számára az idősebb nővel való kapcsolat olyan, mintha kalandoznának valakivel, aki ugyanolyan izgatott és nyitott, mint ők. Egy kutatás kimutatta, hogy az idősebb nők általában kevésbé hezitálnak a partnereikkel szemben, mint a fiatalabb nők, mert a tapasztalatok nyitottabbá tették őket.

Velük kapcsolatban általában nincs találgatás. A férfiaknak nem kell a sorok között olvasniuk, és nem kell arra gondolniuk, hogy a nem valóban igent jelent-e.

Tehát a kapcsolat velük szinte mindig zökkenőmentes. Ezen túlmenően, az idősebb nők nyitott gondolkodásúak és elegendő teret engednek a fiatalabb férfiaknak, hogy felfedezzék fiatalos természetüket és velük tartanak a kalandjaikban is.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást