Ferihegy parkolás és olcsó utazás

Ferihegy parkolás és olcsó utazás

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / Ferihegy parkolás és olcsó utazás

A tapasztalt utazók tarsolyában számos olyan trükk van, amivel alacsony költségvetésű, ám varázslatos kirándulásokban lehet részük. Minden csak szervezés kérdése, ezért a Ferihegy parkolás legolcsóbb módjától kezdve az akciós repülőjegyek vásárlásáig rengeteg dologra kell odafigyelni. (x)

Úti célok alacsony költségekkel

Az olcsó utazás alapja a jó szervezés. Garantált a siker, ha minél hamarabb elkezdjük szervezni az utazásunkat. Ha nincs kifejezetten vágyott úti cél, akkor első lépésként érdemes átböngészni, hogy melyik légitársaság éppen hova kínál akciós jegyeket. Gyakran elképesztően kedvezményes áron juthatunk el Európa legszebb városaiba, ehhez nem kell mást tennünk, csak elég szemfülesnek lennünk.

Az olyan helyek, mint az olasz Velence, Bergamo vagy Milánó sok esetben 10.000 Ft alatti repjegyekkel megközelíthetőek. Néhány légitársaság ugyancsak hasonló árakon kínál rendszeresen jegyeket Máltára, Londonba, Párizsba és Finnországba.

Bármelyik várost is választjuk, biztosan feledhetetlen élményben lesz részünk. Ha az a célunk, hogy minél alacsonyabb költségvetéssel utazzunk, a cél kiválasztása után még van néhány olyan tényező, amikre kiemelt figyelmet kell fordítanunk. 

Ferihegy parkolás kedvező feltételekkel

A költséghatékony kirándulás mellett jó, ha az itthon maradt értékeink miatt sem kell idegeskednünk. A repülőtérre nagy valószínűséggel a saját autónkkal megyünk majd. A Budapest Reptér Parkoló kedvező díjszabása lehetőséget kínál arra, hogy a Ferihegy parkolás számunkra a legkedvezőbb áron történjen. A parkoló remek árakkal vár minket, és ha több mint 59 napot töltenénk távol az otthonunktól egyedi, még kedvezményesebb ajánlatra is számíthatunk. 

A harmadik lényeges kérdés pedig a szállás bérlése. Sok rutinos utazó már nem a megszokott apartman vagy hotelszoba bérlésén gondolkodik, hanem nemes egyszerűséggel kanapészörföl. Ez azt jelenti, hogy kedves idegenek otthonában talál szállást, akik ingyen vagy jelképes összegért cserébe vendégül látják. Ez a szálláslehetőség akkor a legoptimálisabb, ha viszonozni is tudjuk a többi utazó részére a módszert. Természetesen ez bizonyos életmódot követel, így csak a legbátrabbaknak ajánlott. A másik olcsó lehetőség az, amikor olyan lakást veszünk ki, amelynek tulajdonosai éppen elutaztak. Ezzel a választással a nyaralásunkat remek, igényes ingatlanokban tölthetjük sok esetben például saját jakuzzival.

Az ételen is lehet spórolni

Végül, de nem utolsósorban a Ferihegy parkoláson túl, rengeteg pénzt megtakaríthatunk azzal, ha jó előre megtervezzük az utazás alatt fogyasztott élelmiszereket. Jó, ha az összetevőket magunk vásároljuk meg, és készítjük el a napi menüt, mivel a turisták által gyakran látogatott éttermekben rendkívül borsos árat fizethetünk egy-egy fogásért.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!