Top 12 férfi titok, amit sosem fognak a nőknek bevallani

Top 12 férfi titok, amit sosem fognak a nőknek bevallani

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Top 12 férfi titok, amit sosem fognak a nőknek bevallani

Fedezd fel mit gondolnak a férfiak valójában a szexről, kapcsolatról, rólad.

1. Szeretik az ölelkezést.

Az ölelés számukra akkor igény, ha a légkör is megfelelő. A férfiak számára is megnyugtató egy hangulatos este, amikor egymás karjaiban fekve zenét hallgattok, beszélgettek. Szeretik karjukban tudni reggelente szerelmüket és közel érezni őt magukhoz. A biztonságérzet és nyugalom számukra is nagyon fontos.

2. Biztosak benne, hogy jók az ágyban

A férfiak szerint a magabiztosság mindent megold. Ha nem is tudják hogyan viselkedjenek az ágyban, az önbizalmuk segít elhitetni velük, hogy minden fantasztikus volt.

3. Kiváncsiak, milyen a nő ha kicsit iszik

Egyes emberek teljesen másként viselkednek, ha kicsit több alkoholt isznak a kelleténél. A férfiak ezt pontosan tudják, és kíváncsiak hogyan viselkedik ilyenkor egy nő. Ha a romantika megmarad, a nő pedig nem hazuttolja meg önmagát, a kapcsolat megmenekült. Azért az italt nem szabad túlzásba vinni.

4. Az erős smink

A legtöbb férfi értékeli a természetességet, mégis elismeri, hogy elbüvölő lehet egy szép smink. Ha viszont a nő túlzásba viszi, vagy nem megfelelően sminkeli magát, a férfit azonnal kiábrándíthatja.

5. Erőt kell vegyenek magukon, ha házasságra adják a fejüket

Míg a nők attól félnek, hogy vénkisasszonyok maradnak, és nem marad elegendő idejük az anyaszerepre, a férfiak attól félnek, hogy a házassággal vége a kalandoknak és a fiatalságnak.

Bár tudják, hogy az idő repül, ők pedig egyre öregebbek lesznek, mégis ameddig agglegények nem tudatosul bennük, hogy lemaradnak az élet igazán fontos szakaszáról.

6. A nők sosem fogják megérteni a sportszenvedélyüket

Egyes nők bár szeretik a sportot, mégsem olyan megszállottak mint a férfiak. Kedvenc tvcsatornáik a sportcsatornák. Szeretnek mindig tisztában lenni a sporteredményekkel és sporthírekkel.

7. A zuhany alatti szexet nem tartják olyan nagyra

Fizikailag nehézségekkel jár, ráadásul egyik fél számára sem kényelmes. Még a „falnak dőlős” változat is kényelmesebb mint a zuhany alatt. A zuhanyzót egy veszélyes övezetnek tekintik.

8. A nőket néha hisztisnek nézik, mert így könnyebb számukra

Amint elfogadják a tényt, hogy a nők egyszerűen „hisztisek”, számukra sokkal könnyebbé válik minden. A férfiak alapvetően nem szeretnek elgondolkodni szituációkon, helyzeteken, amelyekre a nők hívják fel figyelmüket. Elengedik egyszerűen a fülük mellett, és ráfogják hogy rossz passzban van párjuk, vagy már megint elégedetlenkedik.

9. Félnek a kötelezettség-vállalástól

A kötelezettség számukra azt jelenti, hogy a kiválasztott nő tökéletes kell legyen számukra, és soha többé nem nézhetnek senkire. Pedig valójában azt jelenti, hogy megtalálja a lelki társát, aki önbizalmat ad és erőt, kielégíti minden elképzelését ezért nem lesz szüksége többé mást keresni.

Igaz most is a mondás, mi szerint a „lányok hamarabb érnek”. A kötelezettségvállalás az érettség jele, egyes férfiak pedig nehezen nőnek fel.

10. Sokszor a nők rossz hangulatát a menstruációra kenik 

A férfiak számára sokszor a női idegesség hormonálisnak tünik. Amin egyik nap elmosolyodik egy nő, a másik nap miért hergeli fel magát? Bár nem mondják ki, sokszor azért hagynak ránk dolgokat, mert ezzel magyarázzák a hangulatunkat.

11. Magabiztosság hiány miatt féltékenyek

Ha egy pasi úgy érzi, hogy nem érdemli meg a nőt és nem elég jó neki, egyszerűen félni fog, hogy elveszíti és féltékenykedni kezd. 

12. Megfigyelik mi van a nőn

A férfiak odafigyelnek mit viselnek a nők. Feltűnő, ha egy lány magassarkút hord sporteseményre, vagy gyöngysort vesz kocsmázáshoz. Ugyanakkor szeretik megfigyelni az apróságokat is, mint ápoltság, alsónemű, smink, ékszer.
 

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!