5+1 férfi típus, aminek a nők nem bírnak ellenállni

5+1 férfi típus, aminek a nők nem bírnak ellenállni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 férfi típus, aminek a nők nem bírnak ellenállni

1/6 A Vámpír

A vámpír típusú pasikat a titokzatosság jellemzi. Az elején nagyon távolságtartó és nem is nagyon akar közel engedni magához, amivel csak azt éri el, hogy te egyre jobban szeretnél közeledni.

Ahhoz, hogy ezt a típust meghódítsd, muszáj kicsit visszavenned a tempóból és nem nyomulni túlságosan. Ő is a vámpírnőjét keresi, akiben legalább annyi titok és misztikum van, mint benne, szóval ne ronts ajtóstul a háznak!

2/6 A Védelmező

Ha lerobbansz az autópályán, ő ott terem, amikor egy másik pasi nyomul rá, ő akkor is ott lesz, mert úgy érzi, hogy kötelessége téged megóvni minden bajtól. Te pedig nem tudsz ellenállni ennek a színtiszta férfias erőnek.

Biztos lehetsz benne, hogy ez a típus mindent megtesz érted és bármikor számíthatsz rá, mert a titkaid is jó helyen lesznek nála.

3/6 Az Üzletember

Hiába, de annyira szexi az a fehér ing-zakó kombináció, ráadásul az is nagyon imponáló, ha tudjuk, hogy agilis, fontos számára a siker, az előrejutás. Ebben nincs semmi rossz, minden nő szeret a törékeny díva szerepében feltűnni, aki megteremti a férfi számára azt a környezetet, ami inspirálja és ez által fejlődni is tud.

Ennél a típusnál nagyon nehéz megtalálni az arany középutat a munka és a magánélet között, ezért neked kell jobban koordinálnod a magánéleteteket, de egy ilyen társ mellett menni fog.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Huth Geri anyukája
    2021.07.03., 21:07

    Nórikám a 3. és 4. pont baromság, húzd ki a listádról. Még fiatal vagy és tapasztalatlan.

    Válasz

Írj egy hozzászólást