10 férfi típus, akit keresned vagy esetleg kerülnöd kell

10 férfi típus, akit keresned vagy esetleg kerülnöd kell

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 férfi típus, akit keresned vagy esetleg kerülnöd kell

Az élet olyan, mint egy színdarab, új személyek jönnek meghatározott időpontokban, szerepeket játszanak és a végjáték kimenetelét ők határozzák meg. Lássuk a 10 legfőbb férfi típust, hogy időben fel tudjuk ismerni az élet szereposztását.

Azok a férfiak, akik értéket hoznak életünkbe

Egyes férfiak személyiségüknél fogva felsőbb szintre képesek emelni addigi életünket, új és jobb értékeket hozva magukkal. Fakadhat ez jó neveltetésükből, pozitív látásmódjukból vagy életre való személyiségüknél fogva is.
Ha ilyen férfiak hálójába kerülsz, az életet fényesnek és vidámnak látod, sokminden átértékelődik benned. Ezek a férfiak újabb álmokkal ajándékoznak meg, messze tartanak az erkölcstelenségtől és rossz életmódtól.

Azok akik nincsenek hatással életünkre

Az ebbe a csoportba tartozó pasik berobbannak életedbe, játszanak veled, de nem tesznek hozzá és nem vonnak el semmit életedből. Semmi jót és semmi rosszat nem okoznak.
Ők egyszerűen csak ott vannak, de mégsincsenek jelen lelkedben, szívedben és eszedben.
Egyszerűen nem tesz különbséget, hogy velük vagy nélkülük vagy.

Azok a férfiak, akik szegényesebbé teszik életünket

Ez a férfi kategória nem tud és nem is akar semmi jót hozzátenni életedhez. Inkább felemészti azt, amid van és úgy gondolja, hogy megérdemli, amit tőled kapott.
Az ilyen férfinek csak elvárásai vannak, és ha nem tudod az ő igényeit tejesíteni, a kapcsolat hamar véget ér.

Azok, akik kiszipolyoznak

Ezek a férfiak teljesen elrabolják idődet, erőforrásaidat, tehetségedet, képességeidet és akár még szépségedet is.
Az ilyen férfiak nem akarnak jót neked, még ha nem is vallják be önmaguknak. Ha pedig már nem maradt életedben semmi, amit elvonhatnának, akkor elvesztik érdeklődésüket és odébb állnak. 

Azok, akik őszintén szeretnek

Ők azok a férfiak, akik egy nőt teljes szívvel képesek szeretni. Az ilyen férfi mindent szeretne rólad tudni, keresi társaságodat és mindig kiáll melletted és érted.
Ha te boldog vagy, ő is az, ha szomorú vagy, ő is szomorú.
Ők az igaz barátok. Érdemes felismerned az ilyen férfit, gyakran baráti körből kerül elő a legőszintébben szerető férfi.

Azok, akik azt szeretik amid van, és nem aki vagy

Egy másik férfi kategória, amely egyértelműen az anyagiakra, hírnévre és sikerre utazik melletted. Ez vonzza őt hozzád, és nem a személyiséged.
Azért szeret, mert neked megvan az, amire ő áhítozik, és nem azért aki valójában vagy. Ha nem éri el melletted a kívánt anyagiakat, sikert vagy hírnevet, akkor elveszti az irántad való érdeklődését.

Azok, akik áldásosak életedre nézve

Egyes férfiak annyira jó lelki barátaid lesznek, hogy a velük való kapcsolat valóban egy lelki egyesülés lehet.
Ezek a férfiak akkor is védik érdekeidet, amikor nincsenek melletted. Jóság, hűség, odaadás, törődés és lelki támogatás az, ami egy ilyen férfi mellett rád vár.

Azok, akik kihasználnak

Csakúgy, mint akik elvonják életed értékeit vagy azok, akik kiszipolyoznak, ők is kimerítik erőforrásaidat.
A kihasználás lehet szexuális, anyagi hátterű, de gyakran előfordul az is, hogy szolgálót lát benned, aki főz, mos, takarít rá. Ha egy férfiban ezt látod, akkor hamar odébb kell állnod, nem számít mennyire jóképű és mennyire tud hízelegni. 

Azok, akik kiölnek benned valamit

Az ilyen típusú férfi a legveszélyesebb, egyetlen célja, hogy tönkre tegyen, szándékosan felborítsa addigi életedet és romokban lásson téged.
Kimerítheti teljesen anyagi tartalékaidat, bántalmazhat, meglophat, vagy lelki terrorban tarthat. Sajnos ilyen férfiak is vannak, ilyen az élet.

Azok, akik eltávolítanak álmaidtól, vágyaidtól vagy Istenedtől

Ezek a férfiak is pusztítóan hatnak egy nő életére. Mindent megtesznek azért, hogy összedöntsék azt, amiben addig hittél. Egy ember hitét, életcélját tönkretenni pedig valóban szőrnyű dolog.
Éppen ezért, az a férfi, aki azt kéri tőled, hogy feladd álmaidat, vágyaidat és hitedet, az nem szerethet igazán.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást