4 dolog, amit egy férfiről a keze alapján megállapíthatsz

4 dolog, amit egy férfiről a keze alapján megállapíthatsz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 dolog, amit egy férfiről a keze alapján megállapíthatsz

1. Milyen a kézfogása?

Sokszor hallani, hogy egy állásinterjún döntő erővel bír az, hogy miként fogsz kezet az interjúztatóval. Miért lenne ez másképp egy randin? Szakértők szerint az, hogy egy férfi kézfogása mennyire határozott, felfedi, mennyire érdeklődik irántad, és mennyire energikus típus.

Amikor erős, magabiztos kézfogással üdvözöl a partnered, egyértelmű, hogy nyitott, és tudja, hogy mit akar a szerelemben. Ezzel szemben a gyenge kézfogás azt jelzi, hogy nem annyira érdeklődő, és igazából céltalan a randizásban. Persze ez később változhat, de első benyomásnak nem túl előnyös.

2.
A bőr érzékenysége

Figyeld meg a kezét is, milyen a bőrtípusa, és mennyire ápolt. Ez felfedi, hogy dolgos, kétkezi munkára hajlandó férfival van-e dolgod, vagy inkább olyannal, akihez ez kevésbé áll közel. Egyik sem rosszabb, mint a másik, minden attól függ, neked milyen a hozzáállásod a kérdéshez! Egyébként négyféle típust különböztetnek meg a témában:

Levegő: ebbe azok a férfiak tartoznak, akik számítógép előtt dolgoznak, és puha, de száraz bőrrel rendelkeznek. Általában hozzájuk olyan nők passzolnak, akik érzékenyebbek, és szívesen beszélnek az érzéseikről, mert ez a típus sem mondható zárkózottnak.

Föld: azok a férfiak, akik keményebb, száraz kézzel rendelkeznek, mert kétkezi munkát végeznek, általában jól viselik az alkalmazkodást. A kemény külső gyakran érző lelket takar, de tény, hogy ők kevésbé mondják ki szabadon, hogy mit éreznek.

Tűz: ebbe azok tartoznak, akiknek a bőrük szárazabb, és kicsit sem érződik puhának. Ők sportos, aktív életet élő férfiak, akik érzelmesek, de csak akkor, ha igaz szerelemre találnak – minden más esetben inkább bezárkóznak magukba.

Víz: azok, akik enyhén nedves kézzel rendelkeznek, a legérzelmesebbek mind közül! Azonban ők hajlamosak a lustaságra is, és ez néha a szerelemben is megjelenik: ha már együtt vannak valakivel, sokszor nem tesznek a kapcsolat fejlődéséért.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást