Szerelem / Szex

5+1 férfi dolog, ami minden nőt kiborít az ágyban

Az idegtépő: a légkalapács

Ki ne bújt volna még ágyba olyan fickóval, akinek a mozgása leginkább egy durva szerszáméhoz hasonló? Mintha az lenne a feladata, hogy adott idő alatt minél többször menjen be, és jöjjön ki. Na, az ilyen pasi az, akinek meg kell tanítani, hogy mi is a valódi szex, és hogy nem egyedül van az ágyban. Plusz a lassan járj, tovább érsz elvét is érdemes újra átvenni…

Az elfogadhatatlan: ha nem csinál semmit

A férfiak is kiábrándítónak találják azokat a lányokat, akik egész egyszerűen meg sem mozdulnak, és fadarabként fekszenek alattunk. Na de épp ilyen taszító, ha egy pasi csinálja ugyanezt!  Ha mondjuk te vagy felül, és ő eközben szépen hátradőlve élvezi az élményt, és még annyit sem képes hozzátenni a dologhoz, hogy megérintsen. Ez teljesen kiborító!

A bántó: semmi összebújás

Az egy dolog, ha kimarad az előjáték, de az már mindennek a teteje, ha az összebújásra sem kerítetek sort. Szeretkezés után jól esik egy kicsit ölelkezni, és csendben összesimulni – ha pedig ez nem történik meg, az nagyon bántó tud lenni.  Mintha a srácnak tényleg csak szexre kellenénk, és semmi érzelem nincs mögötte.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást