Ezzel a trükkel soha többé nem gabalyodik össze a fülhallgatód

Ezzel a trükkel soha többé nem gabalyodik össze a fülhallgatód

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezzel a trükkel soha többé nem gabalyodik össze a fülhallgatód

Ismerős az érzés, amikor a buszon fél kézzel kapaszkodva a táskádba nyúlsz a fülhallgatódért, hogy kizárd a külvilágot, de csak egy gordiuszi csomót találsz a helyén? Na, ilyen többé nem lesz!

Bosszantó probléma, egyszerű megoldás

Kevés bosszantóbb dolog van, mint amikor rákészülsz valamire, már éppen csak a megszokott zene hiányzik hozzá, és akkor rájössz, hogy még előtted áll egy három dimenziós rejtvény megoldása. Mindegy ugyanis, hogy egy napig vagy nyolc másodpercig volt a fülhallgatód a táskádban vagy a zsebedben, garantáltan össze fog gubancolódni. Biztos van erre egy Murphy-törvény.

Ebben a kis videóban azonban mutatnak egy ügyes, és ami ennél is fontosabb, pofonegyszerű trükköt, hogy egyszer és mindenkorra megold a problémát.

Borban a vigasz

Ha eddig kétségeid voltak afelől, hogy egy pohár bor mennyi mindenre megoldás lehet, akkor most már biztos: gyakorlatilag bármire. Na jó, azért mindenre talán nem, de a gabalyodó fülhallgatókra biztosan. Hogy hogyan? A trükk megvalósításához szükséged lesz egy parafa dugóra. Igen, jól olvastad. Legközelebb, amikor megbontasz egy üveg bort, tedd el a megtisztított, megtörölgetett dugót, és amikor már egyáltalán nincs alkohol a szervezetedben (biztos kéz kell a művelethez), akkor kövesd a videóban látott utasításokat.

A dugó egyik végére egy tűvel szúrj egy kis lyukat – akkorát, hogy a fülhallgatód jack csatlakozója kényelmesen beleférjen. A másik végén egy éles késsel körülbelül fél-egy centiméter mélyen vágd be a parafát, óvatosan, hogy közben nehogy az ujjadat is megvágd.

Ha ezzel megvagy, készen is van a saját kábeltartód, amivel soha többé nem fognak összegubancolódni a fülhallgatók! Ráadásul ennek a tartónak megvan az az előnye is, hogy ha elveszíted, csak két perc, meg egy palack bor kell hozzá, hogy pótolni tudd.

Tipp: Bár szerintünk az ötlet önmagában is zseniális, érdemes lehet kipróbálni, hogy a kis parafadugót esetleg lefested vagy írsz rá valamit – tudod, hogy ha már úgyis mindig nálad van, akkor jól is nézzen ki. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást