Az édesburgonya a clean eating – tiszta étkezés – követőinek egyik kedvenc zöldsége, mely önmagában és köretként is finom fogás. Cikkünkből megtudhatod, miért is ennyire népszerű, és néhány könnyen elkészíthető, szuper receptet is mutatunk.
Az édesburgonyákat vágd hosszában félbe, majd villával szurkáld meg a közepüket, és tedd sütőpapírral bélelt tepsibe, majd 200 fokon süsd kb. fél órát. Ha ez megvan, vedd ki a sütőből, majd miután kicsit elhűlt, kanállal vájd ki az édesburgonyák húsát úgy, hogy azért maradjon a szélein is, és keverd össze a tejföllel. Add hozzá a préselt fokhagymát és a felkockázott fetasajtot is, ízesítsd a fűszerekkel, majd töltsd meg a masszával az édesburgonyákat. Ha melegen szeretnéd fogyasztani, tedd még vissza 5-10 percre a sütőbe.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!