Pasi típusok, akik nehezen találnak párt maguknak a társkeresőkön

Pasi típusok, akik nehezen találnak párt maguknak a társkeresőkön

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Pasi típusok, akik nehezen találnak párt maguknak a társkeresőkön

Bizonyára mindenkinek megszámlálhatatlan olyan illető van a telefonjában, akivel valamelyik társkereső applikáción keresztül került kapcsolatba, de sosem lett belőle randi. Nagy a választék, így rengetegen akadnak fenn a szűrőkön és ezek a férfiak sok esetben kategorizálhatóak is. Az alábbi hat pasi típus talál magának párt a legnehezebben a társkeresőkön, neked melyikkel volt már dolgod közülük?

A macskás

Ugyan a kutya a legnépszerűbb háziállat, de sok férfi szereti a cicákat is. Azt gondolnánk, ez a nők többségénél nagy plusz, pedig éppen ellenkezőleg!

A felmérések szerint a macskával pózoló srácok kevésbé „kelendőek”, mint azok, akik kutyával, vagy házikedvenc nélkül pózolnak a fotóikon.

Ennek oka a pszichológusok szerint az, hogy mivel a macskákat a nőiességgel hozzuk kapcsolatba, a macskás pasikat gyengébbnek és kevésbé férfiasnak látjuk.

A Playboy

Az a srác, aki az összes fotóján a kockás hasát mutogatja vagy napszemüvegben pózol a kocsija előtt, szintén nem lesz túl sikeres, ha az a célja, hogy komoly kapcsolatot találjon.

Ezzel ugyanis maximum egy olyan hölgyeményt tud felszedni, akit csak a pénze és a külsőségek érdekelnek. 

Austin Distel/unsplash.com

A válogatós

Amikor egy nő meglát egy adatlapot és egyből azzal szembesül, hogy a férfi számára mik a kizáró okok, akkor szinte biztos, hogy egyből tovább lép onnan. Fontos az első benyomás és ilyenkor nem azt szeretnénk látni, mi az, ami miatt szóba sem kerülhetünk egy férfinél. Inkább azt, hogy magáról írjon pár sort.

Ha egy nő egyből ilyen negatív benyomással találja szemben magát, akkor abban az esetben is hanyagolja az illetőt, ha ő maga esetleg még meg is felel az elvárásoknak, aki ugyanis azt tartja a legfontosabbnak, hogy leendő párja milyen NE legyen, az önző és egoista személyiségre vall. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást