Ezek a hajszínek idén nyáron a legmenőbbek

Sokan azért nem festetik a hajukat, mert nagyon macerás fenntartani, folyamatosan újra kell festetni, és ha nagyon szép eredményt szeretnénk, az bizony nem is olcsó mulatság. Nekik van jó hírünk most: a 2020-as nyár és ősz legtrendibb frizuráit mind könnyű fenntartani, és nem kell velük három-négy hetente fodrászhoz rohangálni. Szerencsére az idei nyáron is divat a természetesség, amellett, hogy van néhány olyan stílus is, ami a vadabb hajszínek kedvelőinek is kedvez. Alapvetően azonban nincs nagy meglepetés: a hangsúlyos melír már a múlté, ahogyan a mű-ősz árnyalatok is, bejön viszont helyettük a természetes barna és a melegebb tónusok. Meglepő, de egy nagyon régi trend pedig még mindig tartja magát.

Ezek a hajszínek idén nyáron a legmenőbbek

Címlap / Stílus / Haj / Ezek a hajszínek idén nyáron a legmenőbbek

A természetes barna

Bármilyen furcsán hangzik is, a természetes barna hajszín újra reneszánszát éli.

Nem feltétlenül a teljesen egyszínű, minimál verzióra kell gondolni, sokkal inkább az olyan stílusra, mintha a nap kiszívta volna a sötétebb tincseidet.

A természetes hatást egy kis világosítással érik el.

Ez szerencsére pont egy olyan szín, ami nem igényel komolyabb fenntartást, és nem kell sokat fodrászhoz rohangálnod vele.

 

A természetes hajtövek

Nincs annál kevesebb fenntartást igénylő hajstílus, mint a természetes hatású lenövéses – ha megfelelően ápolod a hajadat, és mindig megcsinálod a frizurádat, elegánsnak, és nem közönségesnek hat, még akkor is, ha a hajtöved sötét, a hajad pedig világos, esetleg még szőke is.

Arra azonban vigyázz, hogy nagyon sokáig ne engedd lenőni a hajat, mert úgy már viszont nem néz ki jól – csak akkor, ha olyan a hatása, mintha éppen most kezdene lenőni az eredeti hajad.

 

Világosabb tincsek az arcnál

Ez a festési módszer gyönyörűen kihangsúlyozza az arcodat, mégis természetes, és olyan hatást kelt, mintha csak így szívta volna ki a tincseidet a nap.

Persze csak akkor lesz természetes, ha egyébként nem mész olyan sok árnyalattal világosabbig, hanem megmaradsz az eredeti hajszínednél, csak egy kicsit világosítasz rajta.

 

A bronde

A bronde a szőke és a barna tökéletes keveréke, és az egyik legjobb olyan hajszín, amivel tényleg hosszú időn keresztül nem kell foglalkoznod.

A lényege nagyjából annyi, hogy a természetes barna hajszínben az alsó tincsekhez mézszínű, még mindig barnába hajló, de alapvetően szőkés festéket kevernek.

Ez biztosítja, hogy sokáig ne kelljen fodrászhoz menned, hiszen egészen addig, amíg az eredeti hajszínedet ápolod, természetes hatást kapsz.

 

Balayage

Hihetetlen, de a balayage még mindig tartja magát, évekkel ezelőtt fedeztük fel magunknak, és azóta sem tudunk lemondani róla.

Nem is véletlen: alapvetően egy alacsony fenntartású színezési technika, amivel megtarthatod az eredeti hajszínedet úgy, hogy lényegesen tudsz rajta világosítani is.

Az eredmény lehet természetes vagy feltűnő, és jó ideig hagyhatod lenőni, még úgy is mutatós marad.

 

Meleg tónusok

Az idei nyár a hideg színek reneszánsza után végre a meleg tónusokról fog szólni, minél szebb, mézesebb az árnyalat, annál jobb.

Most igazán a barnák örülhetnek, nekik ugyanis viszonylag nagy a mozgásterük, és könnyen tudnak melegebb árnyalatot választani a hajukhoz.

A szőkéknél érdemes vigyázni, hogy a melegebb szín ne sárguljon be, mert az nagyon csúnyán mutat, mindegy, milyen szép az eredeti árnyalat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást