Ezek a 2018/2019-es tél legszebb divatszínei

Ezek a 2018/2019-es tél legszebb divatszínei

Címlap / Stílus / Divat / Ezek a 2018/2019-es tél legszebb divatszínei

Egészen merész, valamint semleges, a mindennapokban is jól viselhető árnyalatok is érkeznek a téli divattal, de azok sem lesznek csalódottak, akik szeretik az olyan színeket, amik beindítják a fantáziát. Ezt hordjuk 2018/2019 telén az utcákon és az ünnepeken!

1. Szuruku zöld

Ezek a 2018/2019-es tél divatszíneiKépek forrása: 1 / 2 / 3

Az aprócska, zöld madár, a szuruku tollairól elnevezett árnyalat egyszerre gazdag és mély, tökéletes választás akár a hétköznapokra, akár egy elegánsabb, ünnepi eseményre. A narancsos, borostyán és arany színekkel remekül mutat, de a rubint vagy éppen a kék is szépen passzol hozzá, és szinte kívánja a csillogást, így bátran viselheted ragyogó kiegészítőkkel vagy ékszerekkel.

Ha kicsit fiatalosabb megjelenést szeretnél, akkor a lazac vagy fukszia árnyalatokkal teheted könnyedebb viseletté ezt az egyébként komoly, elegáns színt.

2. Merész pipacs

Ezek a 2018/2019-es tél divatszínei Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ez a gyönyörű, vibráló piros szinte leugrik a képekről, és lehetetlen nem észrevenni, most mégis akár tetőtől talpig is ebbe a színbe öltözhetsz, hiszen az árnyalat nem véletlenül kapta a „merész” jelzőt.

Nem való azoknak, akik inkább elbújnának, elmerülnének a tömegben, ezzel a színnel ugyanis lehetetlen láthatatlannak maradni.

Még ha csak egy kiegészítőn, vagy például rúzsként, körömlakként viseled, akkor is meghatározója lesz az outfitednek – érdemes hagyni, hagy érvényesüljön, és nem megpróbálni elnyomni más színekkel. A fekete és a fehér mellett esetleg még a türkiz az, amit jól visel, de ezzel már valóban extrém módon feltűnő lehet a megjelenésed.

3. Barnás narancs

Ezek a 2018/2019-es tél divatszínei Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Akik már eleve rosszul vannak a gondolattól, hogy télen mindennek, de tényleg MIDENNEK sütőtökösnek kell lennie, azok valószínűleg nem lesznek elájulva attól a gondolattól sem, hogy a sütőtökök barnás-pirosas-narancsos színe a high fashionbe is bekúszott, és az eddig leginkább a hippis, keleties divatot követők ruhái között fellelhető árnyalat a kifutókon is hódít. Az biztos, hogy nem egy egyszerű színről van szó, nem fog bármivel működni, a teljes outfitedet meg kell tervezni köré, de ha ez sikerül, akkor el kell ismerni, hogy nagyon hatásos lehet.

A lilával és az antracit színekkel is jól mutat, de a szezon divatjában akár a pirossal is hordhatod együtt, csak jól ki kell találni a környező színeket.

Ha szereted, hogy nem hétköznapi és nem unalmas a megjelenésed, és szívesen játszol a különféle lehetőségekkel, akkor szinte biztosan szeretni fogod a lehetőségeket és kihívásokat, amiket ez az árnyalat kínál.

4. Martini olajbogyó

Ezek a 2018/2019-es tél divatszínei Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ha az erős, élénk árnyalatoknál jobban szereted a semleges, neutrális színeket, akkor ez a barnás, földes zöld szín szinte biztosan a szezon egyik kedvence lesz nálad. A military trendet megidéző szín egyszerre érdekes és mégsem tolakodó, így jól párosítható szinte mindennel – ha inkább neutrális, barnás, fekete és fehér ruháid vannak, akkor nem jelent majd gondot beilleszteni a mindennapi viseletedbe. Ha mégis egy kicsit izgalmasabbá, trendibbé tennéd, akkor érdemes a farmerkékkel, és egy kevés ezüstös, bronzos árnyalattal próbálkozni például kiegészítők formájában, mert ezek nagyon fel tudják dobni ezt a színt.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást