Esküvői fotós kitálal: 5 jel, amiből tudni lehet, hogy nem lesz tartós a házasság

Esküvői fotós kitálal: 5 jel, amiből tudni lehet, hogy nem lesz tartós a házasság

Címlap / Szerelem / Esküvői fotós kitálal: 5 jel, amiből tudni lehet, hogy nem lesz tartós a házasság

Az esküvő előtt a pár találkozik a fotóssal, megbeszélik a koncepciót és az szinte egész esküvőjüket végigkövetve csak rájuk koncentrál. Ez azt jelenti, hogy sok időt tölt a párral és rengeteg mindent lát életük nagy napján. Mondhatni első sorból nézik a dinamikát a pár két tagja, családtagjaik és barátaik között. Ez azt jelenti, hogy az évek alatti rutinnak köszönhetően a fotósok már messziről kiszagolják, ha egy házasság hátrányból indul.

Nézzünk, szerintük mi az az öt jel, amiből szerintük előre tudni lehet, hogy a frigy nem lesz tartós.

1. A pár külön tölti a fogadást

Az esküvő talán legjobb része a ceremónia utáni buli, ami arról szól, hogy a friss házasok a szeretteikkel ünnepelnek és szórakoznak. A fotósok szerint előfordul, hogy az ifjú párt – főleg a férjeket – jobban érdeklik saját barátaik és többet foglalkoznak velük, mint kedvesükkel. Szerintük ez intő jel, hiszen ez az éjszaka csak a szerelmesekről kellene szóljon.

Az rendben van, hogy a pár törődik a vendégekkel, de az már nem, ha a vőlegény órákon keresztül csak a haverjaival iszik, feleségét pedig hagyja a táncparketten egyedül táncolni.

2. A Menyaszörny

Illetve a Vőlegény-szörny felbukkanása, mert az sem ritka. A fotósok szerint az a menyasszony – vagy vőlegény – aki csak magával törődik az esküvő alatt és hisztizik, ha nem minden pillanat úgy alakul, ahogy ő azt eltervezte, bizony nem lesz ideális házastárs. Ha valaki patáliát csap azért, mert rossz az idő, vagy elhervadtak a virágok, nem látja, mi az igazán fontos ezen a napon.

Aki önző és nem képes semmilyen kompromisszumra, bizony a házasságához is ugyanígy fog állni, pedig az esküvő lényege pont az, hogy két emberből egy lesz azáltal. hogy összekötik életüket.

3. A pár sokat vitatkozik

Ez nem egy meglepő megfigyelés, de a fotósok szerint gyakoribb, mint azt gondoljuk. Főleg a fotózás közben szoktak kijönni a felek közötti ellentétek és egymás megértésének teljes hiánya. Ha a pár az esküvője napján veszekszik, az szinte biztos jele annak, hogy nem lesznek sokáig együtt. Azok a párok, akikről a fotósok tudják, hogy még hosszú évek múltán is együtt vannak, sosem vitatkoznak az esküvőn, hanem közösen hoznak döntéseket. A szervezés alatt izgatottak, boldogok és látszik rajtuk, hogy a hetedik mennyországban vannak.

4. Családi drámák

Ha az menyasszony és a vőlegény nem jön ki a másik családjával, akkor egészen biztosan nem lesz felhőtlen a frigy. Ahogy akkor sem, hogy például a menyasszony összes barátnője nyíltan utálja a vőlegényt. Igaz a mondás, miszerint nemcsak a párod veszed el, hanem annak családját és egész pereputtyát is mindenestül. Ha a pár egyik tagja nem jön ki anyósával, apósával, vagy szerelme legjobb barátjával, az sosem biztató jel. Az eltérő anyagi státusz, vallás vagy a nyelvi különbségek is gondot jelenthetnek, hiszen ezeket hosszú távon kezelni nem egyszerű.

5. Csak az esküvőre fókuszálnak, nem a házasságra

Ugyan az esküvő fontos mérföldköve egy kapcsolatnak, a fotósok szerint sok pár követi el azt a hibát, hogy a hangsúlyt a Nagy Napra teszik, nem pedig a házasságra.

Ha a menyasszonynak fontosabb a virág dekoráció, vagy a vőlegénynek a helyszín, mint a párja, akkor nem lesz meg köztük az egyensúly.

Egybekelni remek érzés, de amikor az esküvőt a pár inkább tekinti egy ünnepélyes eseménynek, mintsem hátralevő életük kezdetének, akkor valószínű, hogy nem maradnak együtt örökre. A házasságnak szilárd alapokon kell állnia, míg az esküvő csak egy formalitás.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást