Életmód / Ezotéria

Mi voltál előző életedben? A születésnapod pontosan elárulja

Mi voltál előző életedben? A születésnapod pontosan elárulja

Így számolj

Ha kíváncsi vagy, milyen életet éltél meg korábban, számold ki a saját számodat a születési dátumodból. Ezt úgy teheted meg, ha a pontos dátum – év, hónap, nap – számjegyeit összeadod, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

Ha például 1988.12.27-én születtél, akkor így számolj:

1+9+8+8+1+2+2+7=38,
3+8=11
1+1=2

Tehát a te számod a 2-es.

1-es

Az egyes a kezdet, egy újdonság szimbóluma.

Valószínűleg a ritka új lelkek egyike vagy, akiknek ez az első életük a földön.

Az ilyen lelkek jellemzően olyan környezetbe születnek, ahol nagy család, sok közeli hozzátartozó veszi körül őket, hiszen rengeteg tanulásra és védelemre van szükségük.

Friss szemléleteddel, melyet még nem befolyásolt semmi, új nézőpontból láthatod a dolgokat, eltérően gondolkodsz, mint mások, és ezt az előnyödre fordíthatod, ugyanakkor naivitásodat könnyen kihasználhatják.

2-es

Előző életedben egy fontos rang, egy nagy esemény közelében lehettél, és bár a történelem folyására is ható tetteket nélküled nem lehetett volna vége vinni, végül nem te voltál az, aki megtette a jelentős lépéseket.

Éleslátásod, találékonyságod és problémamegoldó képességed még mindig megmaradt, és könnyen lehet, hogy azért jöttél vissza ebbe az életbe, hogy ezúttal te legyél, aki megnyomja a nagy piros gombot.

Járj nyitott szemmel, keresd a lehetőséget, és ezúttal ne maradj a háttérben!

3-as

Előkelő, uralkodói rangban élhettél, akárcsak Kleopátra, szolgák hada vett körül és minden kívánságodat teljesítették.

Az ilyen lelkek azonban könnyen esnek a kapzsiság és a hiúság bűnébe, ezért lehet, hogy ebben az életedben alázatot kell tanulnod.

Ne csapásként tekints az eléd gördülő akadályokra és nehézségekre, hanem úgy, mint feladatokra, melyek megoldása nemesíti a lelkedet.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást