8 elkeserítő agglegény alaptípus, akikkel randizni fogsz

8 elkeserítő agglegény alaptípus, akikkel randizni fogsz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 elkeserítő agglegény alaptípus, akikkel randizni fogsz

A kategorizálás és az előítéletek gyakorlása elvileg csúnya dolog, gyakorlatilag azonban olykor igen hasznos. Összeszedtük azokat a szinglipasi-típusokat, akikkel a diplomaszerzés után, de még 35 éves korod előtt valószínűleg találkozni fogsz. Csak rajtad áll, hogy mindet leépíted-e, vagy valamelyikben pont álmaid hercegére ismersz!

A matematikus

Míg te romantikus kapcsolatra, rózsaszín felhőre és érzelmes szeretkezésre vágysz, a matematikus mindennek a praktikus oldalát nézi. Úgy is mondhatnánk, hogy csak ágynak akar dönteni.
Elméletekben látja a világot, és egyik kedvenc teóriája, hogy a monogámia nem embernek – de legalábbis nem a férfiaknak való. Talán éppen úgy cseréli a nőket az életében, mint e-book olvasóján a szakmai köteteket.

A cinikus könyvmoly

A könyvekről jut eszünkbe: a súlyos kötetekkel a hónuk alatt mászkáló bölcsész hipszterek valószínűleg nem tudják viszonozni az érzéseidet, mert első számú szerelmeik mindig a betűk lesznek.
Külsejükön kívül onnan lehet felismerni őket, hogy a karrierépítéshez való viszonyuk roppant érdekes: a harmadik iksz után is gyakornokként tengődnek a munkaerőpiacon – vagy még úgy sem.

A menő csávó

Semmi más nem számít neki, csak az, hogy minél előnyösebb selfie-t, azaz önarcképet készítsen magáról az okostelefonjáról a lehető legfantasztikusabb helyeken – így mindenki az irigységtől pukkadozhat körülötte.
Észre sem veszi, hogy a #hashtagekből álló élete csak az instagramon tűnik érdekesnek, valójában inkább kirakatszerű karikatúra boldogság helyett. Egy kép erejéig azért pózolhatsz mellette!

Tudatos Tóbiás

Rájött, hogy az egyetemi évek alatt éretlenül viselkedett, ezért most tudatos önfejlesztésbe kezdett. Ennek részeként egy netről készen letöltött edzéstervet követ, és semmit sem eszik meg, amihez nem kell rengeteg zöldség és balzsamecet.
A neten csakis ismeretterjesztő videókat hajlandó nézni a jó öreg pornó meg a vicces kölyökállatok helyett. Úgy érzi, sínre került az élete. Már csak egy nő hiányzik belőle…

Az összetört szív

A középiskolában vagy az egyetem első éveiben megismert szerelme éppen most szakított vele. Vagy néhány hónappal ezelőtt, tökmindegy. A lényeg, hogy nincs túl a lányon, és képtelen az egyedüllétre.
Még azt sem biztos, hogy tudja, mi a kedvenc étele vagy színe, mert az élet minden apró döntését valaki mással kettesben hozta meg. Neki idő kell, nem pedig egy másik csaj – és főleg nem te, hiszen nem gyámoltalan kisfiút keresel magad mellé, ugye?

Vicces Vince

Iszonyú vicces pasas, tulajdonképpen túlságosan is az. Minden vele folytatott kommunikáció arra irányul, hogy a humorérzékét dicsérd két könnyes kacagás között.
Ez még szórakoztató is lehet – egészen addig, amíg nem akarsz valami komoly témáról társalogni vele. Akkor aztán lefagy nála a rendszer, és tanácstalanul pislog majd…

Mr. Megközelíthetetlen

Jó pasi, szuper a humora és még okos is. Egy baj van vele: oltári nehéz elérni, vagy úgy általában szóra bírni. Néha úgy érzed, mintha mindenki másnál különbnek gondolná magát, és szerencsés vagy, ha olykor leereszkedik hozzád.
Baromi nagy késéssel válaszol az üzeneteidre, a telefont pedig csak ritkán veszi fel. Nos, ennek az az oka, hogy tudja magáról: ha több időt töltenétek együtt, hamar megunnád, hiszen egyáltalán nem érdekes…

Online Ottó

A netes társkeresők korában könnyű elhinni, hogy csupán néhány kattintásnyira van tőled a boldogság. Sokan azonban belefásultak ebbe az ismerkedési módba, s gépesen küldik el ugyanazt a szöveget – igen, Ctrl + C, Ctrl + V-vel – a csajoknak. Aztán még ők háborodnak fel, ha a vakító közhelyekre választ sem kapnak. Amikor pedig nagy nehezen a horgukra akad valaki egy randi erejéig, annyira görcsösen meg akarnak felelni, hogy hibát hibára halmoznak…
Összeállításunkban szándékosan sarkított viselkedésformákat mutattunk be, hogy a legközelebbi éles helyzetben tisztán végig tudd gondolni: megfelel-e a fazon az elvárásaidnak, vagy inkább nem pazaroljátok egymás idejét.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást