Ekkorát még nem láttál! Óriás zöldség a konyhában
Néhány éve került be a konyhánkba először a méteres zöldbab. Nevét méretéről kapta, amely az egy métert is…
2014.09.29.Néhány éve került be a konyhánkba először a méteres zöldbab. Nevét méretéről kapta, amely az egy métert is…
írta S. Geri Valéria 2014.09.29.Tündéri gömbcukkiniket vettem a piacon. Igazi különlegességek! Jó néhány felhasználási módját ismerem és gyakorolom is a cukkininek. A…
írta S. Geri Valéria 2014.09.28.Csodafinom málnás torta túrókrémmel. Ugye, jól hangzik? Már nem sokáig vehetünk málnát a piacon. Ha teheted és szereted,…
írta S. Geri Valéria 2014.09.27.Ezt az ételt kész tortillából készítheted. Egy újabb példa az avokádó gyümölcs változatos felhasználására. Hozzávalók 6 db koktélparadicsom…
írta Sütő Gyöngyi 2014.09.26.Szeptemberben különösen finom a paradicsom. Tele van a nem is olyan régen elköszönt nyár összes zamatával. A kertünkben…
írta S. Geri Valéria 2014.09.25.A palacsintát szinte mindenki szereti. Többnyire édesen ismerjük. Érdemes sósan is kipróbálni! A spenótos palacsinta különösen finom! Hozzávalók:…
írta S. Geri Valéria 2014.09.24.A lekvár sokoldalúan felhasználható édesítőszer. Kenyérre kenve is nagyon finom, hát még süteménybe töltve. Ha szereted, kóstold meg…
írta Sütő Gyöngyi 2014.09.23.Desszertjeimben szívesen látott vendég nem csak a gyümölcs, de a fagylalt is. Ilyen ez a mai is, mindkettőt tartalmazza.…
írta S. Geri Valéria 2014.09.22.Ízletes falatok friss paradicsommal és bazsalikomlevéllel tálalva. Hozzávalók: 50 dkg csirkemell filé só frissen őrölt bors 1 evőkanál…
írta S. Geri Valéria 2014.09.21.Az őszibarack és a krémes sütik kedvelőinek ajánlom ezt a roppant egyszerű sütit. Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg…
írta S. Geri Valéria 2014.09.20.