7 elbűvölő smink a karácsonyi és szilveszteri bulira

7 elbűvölő smink a karácsonyi és szilveszteri bulira

Címlap / Stílus / Arc / 7 elbűvölő smink a karácsonyi és szilveszteri bulira

Egy gyönyörűen kisminkelt arccal még a legegyszerűbb öltözetben is ellenállhatatlan lehetsz! A karácsonyi és szilveszteri partikon bátran vállald be a feltűnő színeket és formákat. Tekints meg hét vadító buli sminket, amely talán ihletet ad az év végi ragyogáshoz!

Vadító tűzpiros

A karácsonyi és szilveszteri bulikon ellenállhatatlan lehetsz ha ajkaidat és körmeidet vörösre fested. A szemeket visszafogottabb árnyalatra sminkeld, például ragyogó arany, meleg bézs vagy semleges szürke színre. Az ajkaidat kontúrozd szájceruzával (így pontosabb lesz a felvitel és tartósabb a rúzs) és ecset segítségével alkalmazd az ajakrúzst.

ADEN szájkontúr ceruza, Cyclamen; 419 Ft.
ADEN hidratáló ajakrúzs, Russian Red, No. 25; 711 Ft.
ADEN tulipános körömlakk, Velvet Red, No. 55; 381 Ft.

Ragyogó királykék szemek

A csillámok az ünnep kedvencei, ezért érdemes egy kis doboz csillámporral beújítanod sminkkészletedet, amit aztán szemhéjpúdereidhez vagy rúzsaidhoz keverhetsz. Ezt a vadító kék szemsminket ezüstös alapra készítsd, sötétszürkével árnyékold a szemhéjak külső sarkait, majd kék csillámot alkalmazz a felső szemhéjakra. Kék szemceruzával az alsó szemhéj külső részét hangsúlyozd.
ADEN szemceruza, Ocean; 419 Ft.
ADEN csillámpor, No. 19; 508 Ft.
ADEN szemhéjpúder sötétszürke, Terracotta Melange No. 10; 1118 Ft.
ADEN krémpúder szemhéjfesték, No. 03; 661 Ft.

Drágakő színek

Amennyiben hamisítatlan luxus hatást szeretnél elérni a sminkeddel, akkor a klasszikus piros rúzs helyett fuksziába hajló rubintvöröset válassz. Ez az az árnyalat, ami bőrszíntől függetlenül biztosan jól fog állni. Válassz hozzá illő körömlakkot, a szemhéjadat pedig egy semleges, visszafogott árnyalatra fesd. 
ADEN körömlakk, Fashion Fuchsia; 381 Ft.
ADEN folyékony ajakrúzs, Dark Fuchsia; 1118 Ft.
ADEN szájkontúr ceruza, Cyclmen; 419 Ft.

Hangsúlyos szemek

A szemhéjtus az egyik legjobb találmány a sminkelés történelmében, hiszen pontos ecsetvonásokkal lenyűgöző szemeket varázsol. A szemhéjadat egy világosszürke árnyalattal fesd be úgy, hogy a szemek belső sarkaira is kerüljön a világos színből. Ezzel a módszerrel ellensúlyozhatod a sötét tusvonal optikailag szűkítő hatását. A végén szempillaspirállal tedd hangsúlyossá a pillákat. Az ajkakat egy visszafogott, színezett szájfénnyel fesd be.
ADEN tégelyes tus; 1017 Ft.
ADEN Volume szempillaspirál; 1016 Ft.
ADEN Terracotta trió szemhéjpúder, No. 1; 1118 Ft.
ADEN csavaros szemceruza, No. 1; 711 Ft.

Édes, mint a cukorka!

Egy ilyen cukorka-fukszia árnyalat hideg, mégis kedves szín, amivel abszolút csajos lehetsz a szilveszteri bulin! Az ajakrúzst ecsettel vidd fel, hozzá egy klasszikus tusvonallal kiemelt szemet fess. Körmeiden is jelenjen meg ugyanez a cukorka árnyalat – ha visszafogottabb szeretnél lenni, akkor csak a körömvégekre fesd a fuksziát, de sokkal különlegesebb, ha körmeidet pinkre fested, a körömvégeket pedig “franciásan” fehér díszítő lakkal vonod be.
ADEN hidratáló ajakrúzs, Fuchsia; 711 Ft.
ADEN Pink Pantera körömlakk; 381 Ft.
ADEN díszítő körömlakk, White;  381 Ft.

Fagyos hókirálynő

Igazi hókirálynő lehetsz egy ilyen megjelenéssel, csak kék körömlakk, kék szemceruza és fehér szemhéjpúder szükséges hozzá. A megfelelő alapozás után az orcákra nem árt egy kis pirosítót is tenni, hogy kipirult, “szélfújta” hatást érj el. Az alsó és felső szemhéjra alkalmazd a fehér szemhéjpúdert, majd kék szemceruzával “keretezd” be a szemed.
A kék körmökre akár fehér hópehely matricákat is alkalmazhatsz, vagy díszítő körömlakkal művészkedhetsz rá, a lehetőségek száma a hópelyhek számához hasonlóan, végtelen.
ADEN szemkontúr ceruza, Lagoon; 419 Ft.
ADEN körömlakk, Caribbean Blue, No 72; 381 Ft.
ADEN krémpúder szemhéjfesték, No. 09; 661 Ft.

A fekete rock!

A sötét füstös szemeknél nincs titokzatosabb szemsmink. Három árnyalatú szürke szemhéjfestékre lesz szükséged (következő cikkünk segíteni fog: A tökéletes füstös szem lépésről-lépésre). Mivel ilyenkor megengedett a ragyogás, bátran dobd fel ezüstös csillámmal a szemhéjakat! A nem túl hosszú körmökre sötétszürke vagy fekete körömlakkot fess, ettől vámpírosan fiatalosnak és menőnek fogod érezni magad!
ADEN körömlakk, Vampire, No. 20; 381 Ft.
ADEN Terracotta trió szemhéjpúder, No. 1;  1118 Ft.

Az ADEN termékek varázslatos színkavalkádjukkal a www.adenshop.hu oldalon tekinthetők meg. Szerezz be Te is egyet magadnak a gyönyörűséges DEN make-up termékek közül!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást