Kikapcsolódás / Szórakozás

Elátkozott helyekre látogat és utána jár, mi igaz a híres legendákból

Elátkozott helyekre látogat és utána jár, mi igaz a híres legendákból

Mi igaz a világszerte ismert a babonákból és mendemondákból? Valóban éltek a legendák szereplői, a rémmesébe illő alakok és megtörténtek felfoghatatlanul különös, megmagyarázhatatlannak tűnő esetek? Tényleg vannak vidékek, ahol bővebben arat a halál?

Sam Sheridan író-kalandor ezt kutatja Drakula kelet-európai szülőhelyétől a Bermuda-háromszögig és a louisianai mocsarakig a helyi folklórba, hagyományokba, átkokba veszélyesen belegabalyodva. A National Geographic új sorozata decemberben kezdődik és minden szombat este 21 órától láthatóak a premier epizódok. 

A sorozat első részében a Bermuda-háromszög átkának jár utána Sam Sheridan, aki oceanográfusok, fizikusok és valószínűségszámítási szakértők segítségével keres választ arra, hogy mi történhet az Atlanti-óceánnak az északi területén.

Mindenki hallott már erről az elátkozott tengerrészről, ahol hajók és repülők sokaságának veszett már nyoma megmagyarázhatatlan módon. Valóban nincs magyarázat ezeknek a szerencsétlen járműveknek az eltűnésére? (A Bermuda-háromszög átka, premier december 05-én.)

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást