5 egyszerű Valentin-napi dekoráció nagy hatással

5 egyszerű Valentin-napi dekoráció nagy hatással

Címlap / Otthon / Hobbi / 5 egyszerű Valentin-napi dekoráció nagy hatással

Karton szívecskék

Ha egyébként is van egy asztali díszed, vagy egy szép fókuszpont, például egy kandalló az otthonodban, akkor ezt néhány karton szívecskével az alkalomhoz illővé teheted. Ha mintás szíveket akarsz, az a legegyszerűbb, ha először magát a papírt vonalazod vagy pöttyözöd be, és ez után vágod ki belőle a formákat, amiket aztán madzagra vagy zsinegre fűzve bárhol fellógathatsz, ahol egy kicsit romantikusabb hangulatot szeretnél elérni.

 

 

3D dekorációk

A 3D dekorációk elkészítése pofonegyszerű, viszont annál látványosabbak! A papírból kivágott szíveket meghajthatod harmonikaszerűen, majd a csíkba hajtott papír közepén lyukat szúrhatsz, és ezen átfűzve egy hurkapálcát máris kész a szívecske-zászlód, amit aztán egy félbevágott parafadugóba állítva az asztal közepére vagy a polcra tehetsz.

Ha van egy képkereted, amibe mindig szezonális dekor kerül, most jöhetnek a szív-levelek. Színes, mintás papírból vágj ki több fél szívformát úgy, hogy az elképzelt felezővonal mentén egy kis fület is hagysz – ezzel a füllel ragaszthatod majd egymásra az egymásra találó feleket, utána pedig egy szép háttérre rögzítve őket mehetnek is a keretbe.

 

 

A legédesebbnek

Ha egy igazán édes meglepetést tervezel, vásárolj egy zacskó piros, rózsaszín és fehér cukorkát, és ezeket rétegezd egy mutatós üvegbe. Természetesen a szív és virág alakú édességek is jöhetnek, és saját magad is készíthetsz néhány finomságot, például bonbont vagy trüffelt, amit aztán pálcikára szúrva, szalaggal díszítve vagy cukorkába forgatva még látványosabbá tehetsz.

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást