Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, amit soha ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról

Az ismerkedés időszakában valószínűleg te is mindent elmeséltél a legjobb barátnőidnek az aktuális pasiról, aztán ahogy komolyodtak a dolgok, úgy egyre kevésbé osztottál már meg velük mindent. Ugyanakkor mindannyiunkkal előfordul, hogy egy rosszabb időszakban nem bírjuk magunkban tartani az érzéseinket, és a barátainknak öntjük ki a lelkünket. Noha ez egy bizonyos szintig rendben van, azért az alábbiakat jobb, ha nem osztod meg senki mással, csakis a pasiddal!

Az utolsó vitátok részleteit

Nagy hiba, ha hirtelen felindulásból egy veszekedés után a barátaidnak elmeséled a legapróbb részleteket is a vitával kapcsolatban.

Ilyenkor ugyanis még te sem tudsz tisztán gondolkodni, és olyan dolgokat mondhatsz mérgesen, amiket egyébként nem is biztos, hogy komolyan gondolnál.

Az egy dolog, hogy ez nem visz közelebb téged és a párodat a megoldáshoz, de ne lepődj meg, ha a részleteket hallva a barátaid is ellene fordulnak.

Hiszen ők a sztorinak csak az egyik oldalát ismerik meg, a feldúltságod pedig rájuk ragadhat, és ez a későbbi viszonyukra is rányomhatja a bélyegét.

 

A szexuális életetek részleteit

A szexualitás a kapcsolatok egyik legintimebb pontja, ami kizárólag arra a két emberre tartozik, akik ott vannak a hálószobában: rád és a pasidra.

Olvastad már?  Jó kibeszélni másokat? Pszhichológiai szempontból emiatt pletykálunk

Sosem jó ötlet, ha a barátnőidnek elmeséled a részleteket, hiszen ezáltal másokat is belevonsz abba, ami egy nagyon személyes, intim része az életeteknek.

Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a pasidnak is rosszul esne, ha kiderülne, hogy mások is tudnak a szokásaitokról vagy az ő titkos fantáziáiról.

Gondolj bele, fordított helyzetben valószínűleg te sem repesnél a boldogságtól, ha kiderülne, hogy a haverjai mindent tudnak a szexuális preferenciáidról.

 

Ha nem megfelelő ajándékot vett neked

Mindenkivel előfordult már, hogy olyan ajándékot kapott karácsonyra vagy a születésnapjára, aminek nem örült igazán.

Noha tényleg kicsit frusztráló lehet, ha te jegygyűrűre számítasz, és helyette egy étkészletet kapsz, de valójában a gesztus az, ami igazán számít.

Ha a pasi szívvel-lélekkel vette meg az ajándékot, mert úgy gondolta, örülni fogsz neki, igazán nagy csalódás lenne számára, ha megtudná, hogy a barátnőid előtt rosszakat mondtál róla.

Ezek után biztosan nem venne még egyszer boldogan meglepetést neked, hiszen azt gondolná, hogy úgysem tud neked örömet szerezni!

 

Ha az anyósod idegesít valamiért

Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy szuper anyóssal és apóssal áldja meg a sors, időnként pedig mindenkinek lehetnek nézeteltérései a párja szüleivel.

Olvastad már?  Jó kibeszélni másokat? Pszhichológiai szempontból emiatt pletykálunk

Ez teljesen normális, de nem túl jó ötlet, ha a barátaiddal is megosztod, épp min vesztetek össze, azt meg aztán pláne nem kéne kifecsegned, hogy valójában ki nem állhatod őket.

Ha ugyanis ez az infó véletlenül eljut a pasidhoz, az a kapcsolatotokra nézve is erős romboló hatással lehet.

Inkább a pároddal beszéld meg ezt a problémát, hiszen ő az, aki érdemben tud is változtatni a helyzeten közted és a szülei között!

 

Az idegesítő szokásairól

Mindenkinek vannak zavaró tulajdonságai, és senkit sem lehet teljesen megváltoztatni egy kapcsolatban, ezt el kell fogadnod.

Persze ettől még lehet, hogy nem tudsz maximálisan megbarátkozni az idegesítő szokásaival, így időnként érthető, hogy felhúzod magad rajtuk.

Azonban az semmiképp sem jó megoldás, ha a barátnőidnek elmeséled ezeket, hiszen ezáltal nem csak a pasidat hozod kínos helyzetbe, de csak még inkább kijössz a sodrodból, ha beszélsz róluk.

Egy idő után pedig olyannyira átléphetsz ezzel egy határt, hogy a barátaid támadni kezdik a pasidat.