7 dolog, amit csak a rövid hajú lányok értenek meg

7 dolog, amit csak a rövid hajú lányok értenek meg

Címlap / Stílus / Haj / 7 dolog, amit csak a rövid hajú lányok értenek meg

Mindenki azt hiszi, hogy szakítottál

Az első hajvágás után legalább tizenöt ember kérdez rá, hogy akkor ez most azért van-e, mert szakítottatok, esetleg szakítani fogtok, vagy talán most jöttél rá, hogy leszbikus vagy. 

Úgy tűnik, még mindig tartja magát az elképzelés, hogy az ember csak akkor lép meg ilyen drasztikus változtatást, ha a kapcsolata is megújításra szorul, és néhányan el sem tudják képzelni, hogy attól, hogy a kapcsolatodban minden rendben van, te még nem betonoztad be az eddigi megjelenésedet.

Jó idők, rossz napok

Vannak reggelek, amikor úgy ébredsz, hogy tökéletesen áll, elég felkapnod a kedvenc pólódat, és máris remekül festesz, mintha egy divatmagazin szupertrendi fotójáról léptél volna ki. Más reggeleken elfekszed, és egy tincs úgy kiáll, hogy sem hajmosás, sem a világ összes hajformázója nem fogja azt a helyén tartani. Ez van, megtanultál együtt élni vele.

Szőke rövid haj
istockphoto

Copf-féltékenység

Imádod, szexinek tartod, és egy percre sem bántad meg, tudod, hogyan variáld, és cseppet sem unalmas, de azért amikor valaki megdobálja melletted a copfját, vagy az ujja köré tekeri a loknijait, egy pillanatra elfog a copf-féltékenység. Ilyenkor arra gondolsz, hogy időnként a hosszú hajúak is álmodoznak arról, milyen lenne, ha meg mernék lépni a hajvágást, és kipróbálhatnák a szexi, vagány rövid hajat. De mindent ugye egyik csoportnak sem lehet.

Nem hordhatsz kockás inget

Régen letettél a kockás ing-farmer kombinációról, mert egyszerűen úgy nézel ki benne, mint egy srác. Minden más outfit azonban szerencsére sokkal vagányabban mutat, és még a sima farmer-póló összeállítás és divatosabb lesz a trendi frizurától.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást