Haj / Stílus

Rövid hajjal is szexisek! 7 híresség, aki rövid hajjal még csinosabb

Rövid hajjal is szexisek! 7 híresség, aki rövid hajjal még csinosabb

Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaalt legutóbb a sokak által a szezon vígjátékának titulált Frankben láthattuk, a nem teljesen százas, de őrülten szexi zenész szerepében. Több kritikus is kiemelte, mennyire szikrázott a levegő a színésznő körül, és ez minden bizonnyal nem csak a remek szerepnek, de a rövid frizurának is köszönhető, ami remekül passzol Gyllenhaal arcformájához, és jó néhány évet fiatalít is rajta.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne nem mindig találja meg a legelegánsabb árnyalatokat a sminkpalettáján, és a hajával is lőtt már mellé néha, de a középen kissé magasabbra fésült fazon remek választás neki. Mindazoknak ajánlott, akik kicsit hosszabbnak szeretnék mutatni az arcukat, különösen, hogy ezzel a frizurával néhány kiló túlsúlyt is elrejthetsz, mert karcsúbbnak mutatja az arcodat.

Natalie Portman

Natalie Portman gyönyörű arcát szinte vétek hosszú haj mögé rejteni, a színésznő hatalmas szemei remekül érvényesülnek egy rövidebb frizurával, bájossá, ártatlanná válik a megjelenése. Ha valaki, akkor ő az élő bizonyíték arra, hogy egy egészen rövid frizura is lehet nagyon bájos, ha illik az arc formájához.

Anne Hathaway

Anne Hathaway-nek mára szinte védjegyévé vált a rövid frizura, ami hagyja érvényesülni nagy, kerek szemeit és telt ajkait. A színésznő esetében ez éppen úgy működik, mint a natúr rúzs az erősebben sminkelt szemekkel: ha már van néhány karakteresen nőies jegy az arcán, elég a rövid frizura is, ami csak hagyja hatni ezeket a jegyeket.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást