5 lenyűgöző alkalmi frizura rövid hajból – Így is lehetsz szuper-nőies!

5 lenyűgöző alkalmi frizura rövid hajból – Így is lehetsz szuper-nőies!

Címlap / Stílus / Haj / 5 lenyűgöző alkalmi frizura rövid hajból – Így is lehetsz szuper-nőies!

Finom hullámok

A laza, könnyed hullámok minden hajhossz esetén tökéletes választást jelentenek, ha egy kicsit ünnepibbé, elegánsabbá szeretnéd tenni a megjelenésedet. Már egy rövidebb bob fazonból is ki lehet hozni ezt a frizurát: hajmosás után szárítsd be a hajadat, ha kell, használj valamilyen hajformázót, hogy tartást adj neki, majd egy nagy méretű hajsütővassal formázd a tincsek végét úgy, hogy mindig az arcodtól kifelé tekered fel a tincseket.

Egyszerűen nagyszerű

Ha jól van levágva a hajad, nem is kell különösebb trükk, elég, ha csak a szokásos oldalra vagy felfelé szárítás helyett most előre hozod a tincseidet, majd a lazán a homlokodba simított hajat az ujjaidra vitt hajformázóval egy kicsit átborzolod.

Nagyon letisztult, nagyon finom hatást lehet így elérni, amihez leginkább klasszikus, elegáns smink illik fölfelé hajló tusvonallal és egy klasszikus piros rúzzsal.

Ezzel a hajviselettel a figyelmet az arcodra tereled, és olyan benyomást keltesz, mint aki nem csinált különösebben nagy ügyet a készülődésből, mégis kifogástalanul jelenik meg.

Oldalra simított haj

A ’80-as, ’90-es évek népszerű frizurája, ami persze a ’20-as évekből is merít egy jó adag inspirációt, idén is tökéletesen megállja a helyét.

Elkészítése nagyon egyszerű, csak egy tökéletes, precízen meghúzott választék kell hozzá, a hajformázót pedig érdemes még nedvesen a hajra vinni, amikor sokkal egyszerűbb lesimítani a tincseket. Zselé helyett mindenképpen érdemes hajformázó pasztát használni, ami nem kelt nedves, zsíros benyomást a hajon.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást