Végre tudom! Amit a divatról tanultam, mióta elmúltam 40 éves

Végre tudom! Amit a divatról tanultam, mióta elmúltam 40 éves

Címlap / Stílus / Divat / Végre tudom! Amit a divatról tanultam, mióta elmúltam 40 éves

Cameron Diaz mondta, hogy 40 éves kora óta búcsút mondott a csőtop-viselésnek. Nem azért, mert nem teheti meg, hanem mert ennyi idősen már illik egy nőnek önbizalmat és bizonyos szintű professzionalizmust sugároznia. Az alábbi hét irányt követem, mióta én is elmúltam 40 éves.

Minőségi alapdarabokat hordok

40 felett már nem úgy öltözünk fel, mintha valakik közé be szeretnénk illeszkedni vagy bárkinek is meg szeretnénk felelni. Önmagunkat adjuk és jól érezzük magunkat a bőrünkben, amit remekül mutatnak a jó minőségű alapdarabok.

Már nem veszek olcsó fehér pólókat, amelyek egyetlen mosás után kinyúlnak és olyan farmert sem, ami nem illeszkedik tökéletesen. (A szaggatott csípőnadrágokat szintén nyugdíjba vonultattam) Nem dizájner márkákra kell gondolni, de ennyi idősen már megérdemel az ember pár minőségi alapdarabot. 

 

Túl harsány színből egyetlen untig elég

Természetesen nem azt mondom, hogy 40 felett csak és kizárólag neutrális színeket lehet hordani. Van egy élénk mustár sárga szoknyám, amit imádok, illetve egy királykék blézerem, ami szintén az egyik kedvencem. Csak arra kell ügyelni, hogy egyszerre ne hordjunk túl sok színes, élénk ruhadarabot. 

 

A kényelmetlen alsóneműimtől megváltam

Testünk folyamatosan változik és ami húszévesen még jó volt ránk, valószínűleg nem lesz kényelmes újabb húsz év elteltével. El kellett fogadnom, hogy a szexi, csipkés melltartókból már egy kicsit nagyobbra van szükségem, de ezzel nincs semmi baj, attól még szeretem a testem. Néhány alakformáló darabba is érdemes beleinvesztálni. 

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»