5 divatos női pizsama típus

5 divatos női pizsama típus

Címlap / Stílus / Divat / 5 divatos női pizsama típus

A legenda szerint Marilyn Monroe éjszakánként csak Chanel No 5-t viselt, de nem mindenki él a csábítás ezen eszközével. Az éjszakai viseletek palettája igen színes és változatos lehetőségeket kínál.

A gardróbok alapdarabjának számító pizsamának is több kritériumnak kell megfelelni. Nem elég a kényelem, csinosnak, elegánsnak, nőiesnek és kellemes anyagúnak is kell lenni. Az éjszakai viselet tükrözi egy nő személyiségét is, és egy párkapcsolatokban sokat segíthet egy jól kiválasztott, szép hálóing. 

Trendek és stílusok ezer arca biztosítja, hogy mindenki megtalálja az önmagához leginkább passzoló darabot a tinédzserektől az idősebb korosztályig. De vajon mik az Indiából származó darabok közül a legnépszerűbbek?

Mintha az utcáról…

Az régi idők Aranypók áruházai és annak kombiné osztálya már a feledés homályába veszett. A hétköznapi viseletből merített díszítésekkel, mint a csipkeberakás, a kislányos fodor és a húzott buggyos ujj, a pizsama akár utcai viseletként is megállná a helyét. A csajos pizsi-partik elengedhetetlen kellékei, mert a helyes pizza futárnak mégsem nyithatunk ajtót egy elnyúlt pólóban.

Otto.hu (7 690 Ft.), Otto.hu (7 690 Ft.), Bonprix.hu (4 190 Ft.)

A retro figurás

A pólóra, vagy trikóra nyomott retro mesehősök újra virágkorukat élik álmainkban is. Shortt vagy cicanadrág fazonnal kombinálva nem csak cuki lehetsz, de szexi is. Gyermekkorunkat végiggondolva bátra álljunk neki a keresésnek.
Bonprix.hu (4 799 Ft.), Topshop (9 370 Ft.), Hm.com (2 490)

Az állatmintás

Az erősebbik nem leghőbb vágya az ágyában egy vadmacskát tudni. Ám ha vérmérsékletünk mégsem olyan, egy leopárdmintás darabban mégis felpörgethetjük párunk pulzusát.

Topshop (6 750 Ft.), Otto.hu (9 180 Ft.)

A meleg és kényelmes

Az őszi- téli kollekció melegebb szettjei között válogatva, a melegítő fazon, a kötött- hurkolt vagy a környezetkímélő polár anyag melegen tart majd a hűvösebb téli estéken.

Csak férfiasan

Édesapánkon és nagypapáinkon látott halványkék csíkos, vagy épp favágókockás minták, ing fazonok nem csak a férfiak kiváltása lehet. A nőknek szánt pasis pizsamákban azonban csábítani is kitűnően lehet. Az alsó részt elhagyva, francia bugyiban és az ing felsőrészben, gyöngysorral a nyakunkban libbenjünk be a hálószobába.

Hm.com (3 990 Ft.), Esprit.com (17 000), Otto.hu (10 255 Ft.)

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást