Párkapcsolat / Szerelem / Szex

4 csókfajta amivel bármelyik férfit leveheted a lábáról

4 csókfajta amivel bármelyik férfit leveheted a lábáról

Csókolózni jó dolog, és egészséges is! Hallhatjuk ezt nap mint nap. Vitathatatlan jótékony és gyógyító hatása, mely boldogság hormonokat szabadít fel, megnyugtat, több mint húsz izmot megmozgat az arcunkon, ráadásul még kalóriát is éget, tehát fogyaszt! Kell ennél több? Talán csak egy minden téren megfelelő partner, aki tökéletes számunkra, és kiélhetjük általa minden rejtett vágyunkat, amit ezen művészetből még nem próbáltunk ki!

Régóta él a köztudatban az a tévhit, hogy a férfiak nem romantikusak és ebből adódóan a legtöbb egyáltalán nem szeret csókolózni! Ez nem igaz! Sok mostani teszt eredménye adja válaszul vissza, azon megállapítást, miszerint a mai kor férfiúi igenis szeretnek és vágynak az ajkak édes érintkezésére! Így hát csókcsatákra föl, mielőbb keresd elő a párodat, és próbáld ki rajta a most következő tippjeink valamelyikét, ugyanis kifejezetten annak jártunk utána, hogy melyek azok a csókolózási formák, melyeket különösen a férfiak részesítenek előnyben, és vajon mégis miért!

Az ajakszívó csók

Ezt a fajta csókot bizonyítottan leginkább akkor szokták elsütni a párok, amikor már akció közeli, vagy alatti állapotban állnak! Igen erotikus, és erősen szexuális töltetű változat, melynek technikája roppant egyszerű: finoman húzogatni kell a szánkkal a partner alsó vagy felső ajkait. És hogy miért szeretik ezt annyira a pasik? Mert a legtöbbjük szerint ez az egyik legjobb csókolózási fajta. Sokuk azt állítja, hogy a nyelves csókkal vetekszik, ami a szexuális túlfűtöttségében is megmutatkozik! Több kalandra és bátorságra sarkall, arra buzdít, hogy legyen merészebb a partner mert már minden megengedett, sőt elvárás is, hogy tovább lépjetek egy lépcsőnyit az élvezetek birodalmában!

Mások szerint pedig erős provokatív jelleggel bír. Egyfajta tiltott, ám mégis nagyon bensőséges intenzitást eredményez, aminek kevesen tudnak ellenállni. Érdekessége, hogy több férfi állítása szerint nem biztos, hogy kölcsönösen is működik a dolog. Sokakat zavar ugyanis, ha a pár hölgy tagja részesíti őket a gyengéd harapdálásban, viszont kivétel nélkül mindegyikőjükk imádja alkalmazni a szeretett nőn.

A középerős szex alatti csók

Újabb olyan állomáshoz érkeztünk el, ami a való életben nem úgy működik, mint ahogy azt a köztudatban állítják. Ugye te is hallottál már arról, hogy rengeteg barátnőd vagy ismerős csaj panaszkodik arról, miszerint a párja nem hajlandó csókolózni a szex közben? Na most ezt megcáfoljuk! Ugyanis kiderült, hogy a férfiak szeretnek csókolózni, sőt a legtöbbjük kifejezetten igényli a szex alatti kényeztetést ilyen téren is! Meglepő módon, leginkább pedig arra esküdnek, hogy ilyenkor a közepesen erős, inkább gyengédebb, romantikus csók a nyerő. Ez az a csók fajta ami ugyanis az egyenlőséget és kölcsönösséget fejezi ki számukra. Így mindketten biztosak lehettek abban, hogy a másik komoly szándékkal és bizalommal áll hozzá a kettőtök kapcsolatához!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást