Hozzávalók 2 személyre:
4 tortilla
2 kicsontozott, bőr nélküli csirkemell
barbecue szósz
só és bors
1 avokádó, vékonyra szeletelve
1 paradicsom, vékonyra szeletelve
reszelt sajt
1-2 szál friss koriander, apróra vágva
Elkészítése:
1. Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra. Fűszerezzük be a csirkemellet sóval és borssal, majd kenjük át a barbeque szósszal. Grillezzük közepes-magas hőn (kb. 6 perc mindkét oldalon). Serpenyőben pár csepp olíva olajon is megsüthetjük. Hagyjuk pihenni 5 percig, majd vágjuk vékony csíkokra.
2. Helyezzünk két tortillát egy tepsibe és szórjuk meg őket sajttal és korianderrel. Tegyük rá a csirkehúst, szeletelt avokádót és paradicsomot. Szórjuk meg a maradék sajttal és korianderrel. Fedjük le a másik két tortillával.
3. Süssük 6-8 percig a sütőben közepes-magas hőn, míg a sajt elolvad. Vágjuk negyedekbe, és tálaljuk.