Így békítheted meg a legkönnyebben az egyes csillagjegyeket

Így békítheted meg a legkönnyebben az egyes  csillagjegyeket

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így békítheted meg a legkönnyebben az egyes csillagjegyeket

Rák

Ha valakiktől távol áll a haragtartás, akkor azok a Rákok. Ők akkor is megbocsátanak, ha nem kapnak nyílt bocsánatkérést, hajlamosak szemet hunyni a hibák fölött, akár hosszú éveken keresztül. Persze nem szép dolog ezzel visszaélni, és akinek közeli Rák ismerőse van, az valószínűleg nem is akarja megbántani az illetőt.

Ha mégis sikerül, egy bocsánatkéréssel és a szeretet elmélyítésével, tehát öleléssel, összebújással és egy tartalmas beszélgetéssel gond nélkül elérhető a Rák bocsánata.

Oroszlán

Az Oroszlánokkal már nem olyan nehéz összeveszni, ők ugyanis nem csak makacsul ragaszkodnak nézőpontjaikhoz, még kifejezetten büszkék is. Szenvedélyesen védik a nézőpontjaikat és nehezen tudnak egyáltalán belegondolni abba, hogy másnak is igaza lehet (nemhogy elfogadni a tényt).

Ennek ellenére nem kell meghunyászkodni előttük, elegendő, ha részben igazat adsz nekik – ezt követően máris nyitottabbá válnak arra, hogy a te álláspontodat is meghallgassák. 

Szűz

A Szűz jegyűek nem tartoznak azok közé, akiket könnyű meggyőzni a saját igazunkról, egyszerűen azért, mert ők egyébként is nagyon racionálisak és minden alaposan meggondolnak. Nem érdemes náluk érzelmi ráhatással próbálkozni, hiszen átlátnak a szitán és észreveszik azt is, ha nem valódi a bocsánatkérés.

Ehelyett sokkal jobb, ha érvekkel, kommunikációval, racionális megközelítéssel nyitsz feléjük. Egyébként sokszor nem is igénylik a bocsánatkérést, csak a tisztázást, pontosan azért, mert nem kifejezetten érzelmi alapon működnek.

Mérleg

A Mérlegek mindig a harmóniára törekszenek, ezért biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogják a bocsánatkérésedet. Nem szeretnek vitatkozni, veszekedni sőt, amikor csak módjuk van rá, kerülik a konfliktust, úgyhogy alig várják a nézeteltérések tisztázását. Ha egy tippet kell adni, a Mérlegek megbékítésére, akkor érdemes elővenned a diplomatikus oldaladat, azt ugyanis nagyra becsülik, ha méltósággal tudsz velük kompromisszumot kötni. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást