Életmód / Ezotéria

Mi a csillagjegyed? Ezek a keresztnevek illenek hozzád a legjobban

Mi a csillagjegyed? Ezek a keresztnevek illenek hozzád a legjobban

Kos

A Kos határozott, célratörő és megállíthatatlan, ugyanakkor egy nagyon barátságos és szerethető jellem. Az erős, kicsit hivatalos hangzású, de jól becézhető nevek állnak igazán jól neki, mint amilyen például a Mihály, Tamás, Borbála vagy Júlia.

Bika

A szívós és kitartó Bika a felszín alatt igazi romantikus. A kicsit régiesebb, de dallamos, lágy hangzású nevek jól illenek a személyiségéhez, a Barnabás, Sebestyén, Lenke vagy Sára igazi telitalálat a Bika személyiségéhez.

Ikrek

Ha van valaki, akihez passzol, ha két keresztneve van, akkor az az Ikrek. Mivel képes az egyik pillanatban hivatalos és professzionális, a következőben pedig mókás és szenvedélyes lenni, jól illik hozzá, ha a két neve is tükrözi ezt az ellentétet, és egy Eszter, Ágnes vagy Csaba, István mellé társul egy Bíborka, Liza, Olivér vagy Simon.

Rák

A Rákok élete a család és a hagyományok körül forog, ezért a klasszikus, nem túl ritka, kedves csengésű nevek illenek legjobban hozzájuk. A kisfiúk számára jó választás például a Balázs vagy a Máté, a lányoknak az Emma vagy a Luca.

Michal Bar Haim/unsplash.com

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást