A tésztavíz se vesszen kárba – 5 tipp, ahogyan felhasználhatod
Sokan hetente akár többször is főzünk ki tésztát, hiszen gyorsan elkészül, a feltéteknek köszönhetően pedig rengetegféleképpen variálható. Amikor…
2024.03.07.Sokan hetente akár többször is főzünk ki tésztát, hiszen gyorsan elkészül, a feltéteknek köszönhetően pedig rengetegféleképpen variálható. Amikor…
írta Nyul Debóra 2024.03.07.Egy tésztavacsora mindig jó választás: elronthatatlan, szinte bármiből elkészíthető, nem lehet megunni, és villámgyorsan kész.
írta Zabolai Margit 2023.05.19.Az utóbbi időben az élelmiszer-pazarlásról szóló diskurzusokból egy összetevő szembetűnően kimarad: a víz. Pedig, függetlenül attól, hogy hol…
írta Szponzorált tartalom 2022.11.18.Egy igazi tészta-fan bármikor tud tésztát enni, sőt, valójában mindig azt enne. A tészták között is vannak azonban…
írta Irimiás Alíz 2021.08.15.Bár a tésztát nem tipikusan a diétás élelmiszerek között tartják számon, a megfelelő minőséget mértékkel fogyasztva akkor is…
írta Boros Mariann 2018.01.15.A pasta az olaszok fő tápláléka, akár mindennap tudnak enni főtt tésztát, sokan jobban szeretik, mint a kenyeret.…
írta Sütő Gyöngyi 2014.10.09.