A tésztavíz se vesszen kárba – 5 tipp, ahogyan felhasználhatod

A tésztavíz se vesszen kárba – 5 tipp, ahogyan felhasználhatod

Címlap / Életmód / Táplálkozás / A tésztavíz se vesszen kárba – 5 tipp, ahogyan felhasználhatod

Sokan hetente akár többször is főzünk ki tésztát, hiszen gyorsan elkészül, a feltéteknek köszönhetően pedig rengetegféleképpen variálható. Amikor viszont elkészül és le is szűrjük, az utána maradó víz a legtöbbünknél a lefolyóba kerül. Ez egy teljesen jó opciónak tűnik, valójában azonban annyiféleképpen felhasználható, hogy mondhatni nagy hiba kiönteni. A benne lévő keményítőnek köszönhetően ugyanis a tésztavíz a konyhában és a fürdőszobában is csodákra képes.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/5
Következő»

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!