Cica krém, a téli bőrápolás kis csodája + A 4 kedvenc cica krémünk

Cica krém, a téli bőrápolás kis csodája + A 4 kedvenc cica krémünk

Címlap / Stílus / Cica krém, a téli bőrápolás kis csodája + A 4 kedvenc cica krémünk

Biztos olvastuk már jó pár kozmetikumon a cica feliratot, de nem biztos, hogy tudjuk is, hogy pontosan mit is jelent. Pedig ezt a nevet érdemes ám megjegyezni: hiszen a cica hatóanyag egy erősen gyógyító, regeneráló összetevő, amely főleg az őszi, téli bőrápolásunk során akár a legjobb barátunk is lehet. 

A bőrünknek minden évszakban és időszakban szüksége van a kozmetikum-váltásra. Míg nyáron a könnyed hidratálók, addig télen a testesebb, táplálóbb szépségkencék nyújtanak bomba biztos védelmet a bőrünknek. 

A cica hatóanyagot, az Ázsiában őshonos ázsiai gázló vagy más néven tigrisfű (Centella asiatica) növényből vonják ki. Nyugtató és gyógyító tulajdonságának köszönhetően keleten már évezredek óta használják. Mivel akár az érzékeny vagy problémás bőrűek számára is kiváló lehet, tényleg nagyon sokunknak nyújthat tökéletes megoldást a bőrápolásban. 

Elsőként a K-beauty fedezte fel magának, így a modern szépségápolásban az ázsiai országokban, főként Koreában vált közismertté, de rövid időn belül Európát és a világ vezető márkáit is meghódította. A legjobb, hogy a cica krémet tényleg minden bőrtípusnak ajánlani tudjuk, szóval nincs más hátra és pontosan meggyőződni rejtett képességeiről. 

A cica krém, ahogy már korábban említettük gyógyító hatással van a bőrre, telis-tele van esszenciális zsírsavakkal, amelyek segítik erősíteni a bőr védőrétegét. Mindemellett nyugtató hatással is bír, az irritált, gyulladt, érzékeny bőrfelületet is szépen orvosolja – akár a hegeket, enyhe égési sérüléseket is javítja. És végül, de nem utolsó sorban a cica krémek könnyű, hidratáló hírében állnak. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást