Életmód / Ezotéria

Ez a boldogtalanságod oka – a csillagjegyed alapján

Ez a boldogtalanságod oka – a csillagjegyed alapján

Kos

Lételemed az izgalom, a spontaneitás és az új élmények halmozása, hírből sem ismered az unalom fogalmát. Az a kilátás tölt el félelemmel, hogy túl korán állapodsz meg, emiatt kimaradsz az újabb kalandokból és ezáltal boldogtalan leszel.

Bika

Végtelenül lojális barát és hűséges szerető vagy, azonban tudod, hogy sajnos nem mindenki ilyen. Félsz, hogy valaki olyanban bízol meg, aki később visszaél ezzel. Az árulás és a megcsalás gondolata tölt el boldogtalansággal.

Ikrek

Mikor megszeretsz és megszoksz valakit az életedben, mindig ott motoszkál a fejedben a gyanú, hogy el fog hagyni. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, hogy mások mit gondolnak rólad és boldogtalanságod oka a félelem attól, hogy egyedül maradsz.

Rák

A legnagyobb félelmed az, hogy lemezteleníted a lelked valaki előtt, elmondod neki legbelsőbb titkaidat, és az illető visszaél ezzel. Szeretsz kockáztatni és néha megégeted magad. Ha megbántanak, túl mélyen érint és boldogtalanságba zuhansz.

Oroszlán

Egészséges önbizalommal rendelkezel, de félsz megbízni az emberekben. Nem bírod a stresszt és a bizonytalanságot. Boldogtalanságod a félelem táplálja, hogy megosztod valakivel álmaidat és terveidet, majd az illető ellened használja fel ezt az információt.

Szűz

Boldogtalanságod első számú oka a visszautasítás és az, hogy olykor hagyod, hogy mások negatív véleménye elszomorítson. Állandó félelemben élsz attól, hogy felvállalod az érzéseidet olyan valaki előtt, aki hátat fordít és nemet mond neked.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást