Életmód / Ezotéria

A Bika jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Bika jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Bika jegyében születtél!

Bika horoszkóp Kos aszcendens

Sziklaszilárd akaratod van, hiszen a személyiségedben ott lapul a Bika stabilitása, makacssága, amit a Kos aszcendensed további kitartással és önfejűséggel koronáz.

Nehezedre esik a hűség, mert mindenben a legjobb akarsz lenni, ezáltal egy kis önzésre is hajlamos vagy.

Attól függően, melyik éned kerekedik felül rajtad, időnként vágysz a biztos családi kötelékre, máskor viszont jóval fontosabb számodra, hogy versenyezz másokkal.

Mindezek ellenére az aszcendensednek köszönhetően fokozottan figyelsz a szeretteidre, többet törődsz másokkal és igyekszel kevés sérülést okozni.

 

Bika horoszkóp Bika aszcendens

A Bika aszcendens felerősíti a Bika zodiákus jó és rossz tulajdonságait egyaránt – negatív élethelyzetekben értelemszerűen személyiséged árnyaltabb részei kerülnek felszínre.

Ezek közé tartozik a mértéktelenség, az élvezetek hajszolása, a túlevés, a konokság, a kompromisszumokra való képtelenség.

Szerencsére azonban számos jó dolog is jellemzi az egyéniségedet, hiszen nagyon szereted a családodat, a végsőkig kitartasz mellettük, lelki-anyagi stabilitásra törekszel és igyekszed maximálisan kihasználni az élet adta örömöket.

 

Bika horoszkóp Ikrek aszcendens

Nehéz párosítást takar a Bika zodiákus és az Ikrek aszcendens, ugyanis általuk két nagyon ellentétes pólus találkozik egy személyben: talán te is sokszor azt érzed, hogy legalább két személyiséged van.

Az egyik spórolna, stabilitásra, nyugalomra törekedne, a másik viszont állandóan jönne-menne, ismerkedne, szórná a pénzt, mindenbe belevágna, ami éppen felkeltette a kíváncsiságát.

Már csak ennek a két végletnek köszönhetően is sokszor megesik, hogy elbizonytalanodsz saját magadban és a terveidben, nehezen valósítod meg az ötleteidet, és hajlamos vagy rá, hogy a hibákat másokban és a körülményekben keresd.

 

Bika horoszkóp Rák aszcendens

Míg az előbbi, Ikrek aszcendens ingataggá teszi a Bika személyiségét, addig a Rák aszcendens remekül kiegészíti azt.

Rettentően fontosak számodra a belső értékek, mindig azok alapján választasz barátokat, szerelmeket és mindenekelőtt a család fontosságát hangsúlyozod.

Előrelátó, visszafogott, emberközpontú a világnézeted és kész vagy akár hatalmas áldozatokat hozni szeretteid boldogságért.

Az érzelmi életed nagyon színes, izgalmas és nem félsz kimutatni, elmesélni, mi nyomja a lelkedet.

Tökéletes feleség és anyajelölt lehetsz, benned a legtöbb férfi meglátja azokat az erényeket, amik a családalapításhoz szükségesek.

 

Bika horoszkóp Oroszlán aszcendens

Rendszeresen szembesülsz belső ellentétekkel, hiszen két nagyon erős és határozott jegy találkozik benned.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy nem tudod összehangolni egyéniséged két oldalát, mert azok remekül kiegészítik egymást.

Az Oroszlán fennhéjazóságát tökéletesen kompenzálja a Bika visszafogottsága, miközben a két jegy együtt egy ambiciózus, határozott, önbizalommal telki egyéniséghez vezet.

Egyedül a szenvedélyek és az evilági élvezetek (pl. vásárlás, étkezés) terén kell egy kicsit tudatosabbnak lenned, ugyanis ezekben mindkét jegy hajlamos túllőni a célon.

 

Bika horoszkóp Szűz aszcendens

A Bikának jó adag precízséget ad a Szűz aszcendens, és kicsit jobban visszafogja, szelídebbé, nyugodtabbá teszi az alaptermészetét.

Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, békés lehet a természeted, cserébe nem fogsz annyira dúskálni az önbizalomban, hajlamosabb leszel gyakrabban megkérdőjelezni saját képességeidet.

A Bika zodiákusod is remekül ellensúlyozza a Szűz hátrányos tulajdonságait: nyitottabb leszel az érzelmekre, nem esik nehezedre párkapcsolatot kialakítani és kevésbé sűrűn hagyatkozol a különféle kilengésekre.

Több időt fordítasz a karrieredre és minden esély megvan rá, hogy remekül állj anyagilag.

 

Bika horoszkóp Mérleg aszcendens

Minden bizonnyal te vagy a férfiak álma, ugyanis két igazán nőies jegy találkozik benned.

Egy személyben vagy a szenvedélyes hódító és az egyensúlyra, harmóniára törekvő, odaadó feleségjelölt.

Vonzó, magabiztos nő vagy, aki pontosan tudja mit (kit) akar, és hogyan szerezhetné meg.

Az életed jelentős része a párkapcsolataid és az érzelmeid körül forog, de nagyon jól bánsz úgy általában az emberekkel.

Ezt annak köszönheted, hogy a Bika zodiákusod markánsságát és határozottságát remekül ellensúlyozza a Mérleg aszcendensed szelídsége, figyelme.

 

Bika horoszkóp Skorpió aszcendens

Erős egyéniséged van és bátran mondhatjuk, hogy mozgós, pörgős az életed.

Mindenről sziklaszilárd elképzelésed van és nálad mindenkinek csak egy esély jut.

Akit a szívedbe fogadsz, azért a végsőkig elmennél, de képtelen vagy megbocsátani.

Határozottságod és akaraterőd már messziről látszik, könnyen lehet, hogy a férfiak sokszor félnek a közeledbe kerülni.

Pedig a vonzerőd kiemelkedő, és tökéletesen tudod, miként bánj az ellenkező nemmel – éppen ez az, amitől ellenállhatatlannak, mégis elérhetetlennek tartanak.

Nem félsz bevállalni olyan dolgokat, amik ránézésre meghaladják a képességeidet, így végül mindig kiderül, többet tudsz elérni, mint hinnéd.

 

Bika horoszkóp Nyilas aszcendens

A Nyilas szabadság iránti vágya, pörgős személyisége jó hatással van a Bika földhözragadtságára, monogám, lassú és visszafogott életére.

Bár az alaptermészeten ez sem változtat, a Nyilas aszcendens mégis könnyedséget, spontaneitást biztosít számodra.

Kevésbé vagy hajlamos az otthon ülésre, a befordulásra, több időt töltesz társaságban és nem esik nehezedre az, hogy másokat is közel engedj magadhoz.

Kicsit vidámabb, közvetlenebb vagy, mint egyébként, ugyanakkor nem vagy annyira felelőtlen és meggondolatlan, mint a Nyilasok általánosságban.

 

Bika horoszkóp Bak aszcendens

Nagyon megfontolt, komoly személyiséged van.

Az anyagiakat, ezáltal a karriert gyakran első helyre teszed az életedben, de szerencsére minden adott is ahhoz, hogy megalapozd a biztos jövődet.

A Bika zodiákusod gondoskodik arról, hogy az érzelmeid stabilak legyenek és vágyj a családra, ez remekül kiegészíti a Bak kicsit távolságtartó, magának való oldalát.

Nem vagy annyira megközelíthetetlen, mint egy átlagos Bak, de azért nincs is túl könnyű dolga annak, aki szeretné elnyerni a bizalmadat.

Megfontolt, érett személyiséged van és a türelmed nem ismer határokat.

 

Bika horoszkóp Vízöntő aszcendens

Benned is két, egymással alapvetően ellentétes személyiség lakozik, ami elsülhet jól és rosszul is – ezt általában úgy veszed észre, hogy meglehetősen hullámzó az életed.

A Bika zodiákusod stabilitásra és nyugalomra vágyik, hajlamos a féltékenységre és a birtoklásra, miközben a Vízöntő aszcendensed mindennek a tökéletes ellentettje.

Érdemes sok időt és energiát fektetned abba, hogy megismerd és kibontakoztasd az egyéniségedet, mert végtelenül érdekes ember vagy.

Ha sikerül összhangba hozni a benned rejlő két végletet, akkor minden adott ahhoz, hogy harmonikus, boldog, már-már álomszerű életed legyen.

 

Bika horoszkóp Halak aszcendens

Hajlamos vagy a mártír szerepre és az önfeláldozásra, ez számos formában megnyilvánulhat az életedben.

Alapvetően ellentétes végletekre épül a személyiséged, ugyanakkor, ami mindkét jegyben közös, az a lustaság.

Ha nem vigyázol, könnyen föléd kerekedhet a kényelem és úgy érezheted, nincs ráhatásod sem a jövődre, sem a tetteidre, és inkább átadod magadat a kényelemnek.

Ettől a Bika oldalad stabilitásra törekvő része rosszul érzi magát, de egyébként a Halak aszcendensed lubickol az örömben.

Fontosak számodra az eszmei értékek, sokat filozofálsz és nagyon közel állnak a szívedhez a különböző művészeti ágak.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást