Kik tartoznak a bíboros csillagjegyek közé és mi jellemző rájuk? 

Kik tartoznak a bíboros csillagjegyek közé és mi jellemző rájuk? 

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kik tartoznak a bíboros csillagjegyek közé és mi jellemző rájuk? 

Mit jelent az, hogy egy csillagjegynek bíboros jele van?

A bíboros csillagjeggyel rendelkező emberek mindig a forradalmat, az újdonságot, a vezetést, valami újnak a kezdetét jelölik ki. Általában meghatározó személyiségek, akik szívesen lázadnak, ha szükségét érzik, határozottan foglalnak álláspontot nézeteik mellett. Érdekesség őket illetően, hogy képességeik megmutatkoznak a naptár vonatkozásában is: mindannyian egy új évszakot vezetnek be, ezzel átvitt értelemben és a valóságban is kezdeményezik a változást.

Az asztrológusok úgy vélik, hogy azok az emberek, akiknek a személyes születési térképüknek több bolygó is a bíboros csillagjegyek között szerepel, fontos, hogy felismerjék a képességeiket és rálépjenek életútjukra, nyíltan vállalják feladataikat.

Azok, akik a bíboros jegyek közé tartoznak, hisznek önmagukban és képességeikben.

Előnyben részesítik a saját elképzeléseiket, ugyanis nagyon jó a logikájuk, amivel képesek másokat is meggyőzni. Hisznek önmagukban, ezért határozottan képviselik mindazt, ami a fejükben megszületett. Nagyon diplomatikusak tudnak lenni. Eltökéltek, azonban amikor a személyes fejlődésük éppen nagy ütemben halad előre, sokszor elbizonytalanodnak. Emiatt pedig előfordulhat, hogy néhány elkezdett dolgot nem fejeznek be, vagy elnapolnak. Mindezek ellenére lendületesség, lelkesedés és kemény munka, valamint célorientáltság jellemzi a bíboros csillagjegyeket. 

A bíboros jegyek mindig küzdenek a céljaikért, a kapcsolataikért és azért, hogy a lehető legtöbbet tudják nyújtani saját maguk és szeretteik számára egyaránt.

A csúcsra szeretnének jutni minden téren és előfordul, hogy nem válogatnak az eszközökben a céljaik érdekében. Szívesen vállalják a nehéz, kihívást jelentő feladatokat is, nem félnek a munkától, vagy éppen attól, hogy energiájukkal befolyásoljanak másokat a saját érdekeiknek megfelelően. Intelligenciájuknak köszönhetően sokszor felülemelkednek másokon, jól teljesítenek a különféle kihívások tekintetében, így az önbizalmuk az életkorukkal együtt nő. Nem szívesen adják ki az irányítást a kezeik közül, szeretnek nyerni, kitűnni a tömegből. 

svetikd/istockphoto.com

Kik tartoznak a bíboros csillagjegyek közé?

  1. Kos: A Kosok azok, akik bevezetik a tavaszi napéjegyenlőséget, és mint tüzes jegyek, értelemszerűen erős vezetőkről beszélünk esetükben. Energiájuk és elszántságuk sokak számára félelmetesnek, adott esetben visszataszítónak hat, de önhittségük és az, hogy sosem veszik le szemeiket a céljaikról, bizony eredményeket jelent az életükben. 
  2. Rák: Érdekes, hogy a Rákok is a bíboros csillagjegyek közé tartoznak, ugyanis sokan túlságosan érzékenynek tartják őket. Ők azok, akik megnyitják az utat a nyári napforduló felé, és akik valóban szentimentálisak tudnak lenni. Ám mindez mit sem von le abból, hogy ha valamit eltökélnek, akkor bizony véghez is viszik. Mindezt ráadásul mély együttérzéssel és kellő körültekintéssel tudják elérni. 
  3. Mérleg: Szintén alulértékelt jegy a Mérleg, akikről sokan úgy vélik, hogy annyira emberségesek, ami már akadályozza őket céljaik elérésében. Számos jó tulajdonságuk ellenére a Mérlegek makacsak és kitartóak. Lassabban döntenek, mint pl. a Kosok, azonban nem kevésbé ellenállóak és eltökéltek. A legjobb diplomaták, akik nagyszerűen bánnak az érzésekkel és szavakkal egyaránt. Ezen tulajdonságaik biztosítják a Mérlegek számára azt, hogy gond nélkül megvédjék elképzeléseiket és elérjék céljaikat. 
  4. Bak: A Bakokhoz a téli napforduló kapcsolódik, ők is úttörők a maguk módján. Remek helyzetfelismerők és nagyon jól elemeznek, számolnak, ennek tükrében pedig kiválóan következtetnek is. Nem csoda, hogy a legkitartóbb jegyek között van a helyük, ők így, vagy úgy, de véghezviszik terveiket. Gyakran kevésbé diplomatikusak, mint mások, de sokan éppen azért tartanak tőlük – és így hajtanak fejet előttük –, mert megriadnak a rideg hozzáállásuktól. Akárhogy is legyen, a Bakok elérik, amit akarnak és kezeikbe veszik az irányítást.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást