10 munka, ami illik hozzád, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed

10 munka, ami illik hozzád, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 munka, ami illik hozzád, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed

A Kos, az Oroszlán, és a Nyilas csillagjegy szülöttei spontán és impulzív emberek, akik inspirálják környezetüket. Az alábbi tíz munkaterület biztosan passzol hozzád, ha Tűz jegyű vagy.

Rendőr

Akinek a Tűz az eleme, az nehezen fog megmaradni egy íróasztal mellett, inkább keres valami izgalmasabb, mozgalmas munkahelyet. Ösztönös vezető vagy és nem félsz a veszélyes helyzetektől, ezért ideális jelölt vagy rendőrnek vagy nyomozónak.

Sales-es

A Tűz jegy éltető eleme az állandó kihívás, így egy sales pozíció kielégíti versengő személyiséged. Ha hiszel valamiben, határtalanul tudsz lelkesedni érte, ezt a lelkesedést pedig nagy sikerrel ragasztod rá a vevőkre is, így nagyon hatékony eladó vagy. Az eladásokkal egyenes arányban növekvő fizetés szintén motivál és elragadó személyiséged sem hátrány ebben a munkakörben. 

Közösségimédia-menedzser

Ez egy olyan kreatív munka, amit a Tűz jegyű ember szívesen végez. Rátermettséged és kompetitív, törtető szellemed segít abban, hogy a konkurencia előtt járj pár lépéssel, hiszen élvezed a kihívást. 

golubovystock/depositphotos.com

Állatidomár

Ha hiszel abban, amit csinálsz, minden nap örömmel jársz be dolgozni. Gondoskodó személyiségednek köszönhetően szereted az állatokat és ők is téged. Mivel hamar elunod magad, ez a munka ideális, hiszen nincs két egyforma állat, így napi szinten új kihívásokkal kell megküzdened és éppen ez az, amit szeretsz. 

Egyetemi tanár

Ha valami érdekel, Tűz jegyű emberként maximálisan képes vagy arra a dologra fókuszálni. Lelkesedésed és a téma iránti szenvedélyed miatt remek tanító válik belőled, akit szeretnek a diákjai. Mivel nehezen viseled a kötöttségeket, inkább a felsőoktatásban érzed jól magad mint tanár, ott ugyanis rugalmasabban tudod beosztani az idődet 

Tolmács

A tolmácsok élete mozgalmas és csupa kaland, ami neked remekül fekszik. Különböző témák és új arcok minden nap, ez éppen olyan szakma, ami egy Tűz jegyű embert lázba hoz és inspirál. Kedves jellemed és kalandvágyó természeted miatt a tolmács munka tökéletes választás. 

Utazási ügynök

Nem szeretsz egy sokáig helyben ülni, mindig új élményekre vágysz, ezért mindened az utazás. Utazási ügynökként jelentős kedvezményekhez jutsz hozzá, ezért ez a munka kifejezetten gyümölcsöző számodra. 

Politikus

Egy olyan hivatás, ami arról szól, hogy a saját személyes értékrended képviseld, igazi álom a Tűz jegyű embernek. Mivel alapvetően nagylelkű, kedves és szenvedélyes ember vagy, sikeres politikus válhat belőled. Lobog benned a Tűz, emiatt sokan hisznek benned és követnek, ez a rajongás pedig kifejezetten jólesik a lelkednek. 

Riporter

Szeretsz a központban lenni és nem bánod, ha a szemek rád szegeződnek. A riporteri munka mozgalmas és izgalmas, te pedig jól viseled a népszerűséget és az állandó kihívást. Ez a munka hektikus, de ez téged nem zavar, szereted, ha pörögnek körülötted az események.

Sportoló

Magabiztos vagy, keményen és kitartóan tudsz küzdeni, mindig a célra fókuszálsz, ezért a Tűz jegy ideális sportoló-alkat. Erős vagy, amikor erősnek kell lenned, nem hagyod, hogy megtörjön a lendületed és a lelkesedésed. Mindig a kitűzött cél lebeg a szemed előtt és nem csak az ellenfeleket, hanem önmagad is képes vagy legyőzni. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást