Te is fura kapcsolatban vagy a BDSM-mel?

Te is fura kapcsolatban vagy a BDSM-mel?

Címlap / Szerelem / Szex / Te is fura kapcsolatban vagy a BDSM-mel?

A hálószoba mindig is egy meglehetősen intim helynek számított, ahova még az otthonunkba betérő vendégeket sem igen engedjük be. Ami pedig ott történik, az pedig végképp ránk tartozik, de ez nem jelenti azt, hogy ne beszélhetnénk szabadon a szexualitásról, kiváltképp a partnerünkkel. (x)

Le a tévhitekkel!

Bár a Goldengate szexshop BDSM termékei egyre népszerűbbek, azért a webshop munkatársai még mindig tapasztalnak tévhiteket és rossz beidegződéseket a témával kapcsolatban.

Alapvetően talán te magad is elsőre azt gondolnád, hogy csupán a perverz emberek mennek bele a szado-mazo, kötözős, paskolós játékokba, holott a legtöbb esetben csak a megfelelő információ hiánya okozza az idegenkedést.

A BDSM ugyanis inkább arra a vékony határmezsgyére épít, ami a fájdalom és az öröm között van, ezért rendkívül fontos, hogy kellőképp ismerd meg határaidat. Hasonlóan fontos elem a szerepjáték, ez azonban a legtöbb esetben semmilyen fájdalommal nem jár.

Fontos azonban leszögezni, hogy attól még, hogy kipróbálod a kötözős szexet, vagy épp belemész egy alá- és fölérendeltségi szerepjátékba, nem leszel sem kevesebb, sem rosszabb ember, sőt még a szerepbe sem fogsz beleragadni.

Miket érdemes kipróbálni?

Ha végre elhatározzátok magatokat, hogy kicsit belekóstoltok a BDSM világába, akkor érdemes átgondolni, hogy a lentebbi javaslatok valamelyikével kezdjetek! Ezeknek persze mind-mind van több variációja, de mi most a legalapvetőbb, legbiztonságosabb változatokat hoztuk el neked!

Az Age Play, vagyis a korral való játék talán az egyik legártalmatlanabb BDSM játék, ahol más-más életkort vesztek fel, és a szerepet játszva kezditek egymás kényeztetését.

A kötözés, a rabság szinte minden ember vágyálmai között van, már ami a hálószobát illeti, ezért a kezdőtől a haladóig egészen sok technika vár rátok. A többi pedig rajtatok múlik!

A mellkínzás és pénisz- vagy herekínzás alapja minden esetben az, hogy sokszor akkor érezzük a legintenzívebben át a szexuális élményeket, amikor az már a fájdalomküszöbünket súrolja. Ha éreztél már te is hasonlót, érdemes lehet ezen a vonalon elindulni.

Végezetül a pálcázás vagy a paskolás kerül terítékre, amely BDSM nélkül is sok hálószoba aktív eleme, hiszen valóban izgató tud lenni egy klassz kis büntetés – ami ráadásul örömet is okoz!

Ugye, hogy nem is olyan ördögtől való dolog a BDSM? Neked melyik változat jönne be leginkább?

Fontos a konszenzus!

Az már talán a köztudatba is bekerült, hogy a BDSM során mindennek konszenzusos alapon kell működnie, vagyis csak akkor történhet bármi is, ha abba mindkét fél önszántából beleegyezik. Hasonlóan fontos eleme a szex ezen vállfajának a biztonsági szó, amit ha bármelyik fél kimond, kötelező jelleggel fel kell hagyni az adott tevékenységgel. Ezzel tudod garantálni önmagad és a partnered felé is azt, hogy csak olyan dolog fog történni, amely mindkét fél számára örömet és élvezetet okoz.

Láthatod hát, mennyi olyan terület van az intim világban, amelyet még kipróbálhattok, így ha egy életen át együtt maradtok, akkor sem fogtok unatkozni!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!