A Bak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

A Bak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Bak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Bak jegyében születtél!

Bak horoszkóp Kos aszcendens

Annak ellenére, hogy folyamatosan harcban állsz személyiséged két végletével, meglehetősen harmonikus és céltudatos ember vagy.

Nagyon fontos számodra a karrier és a precízség, amit többségében jól össze tudsz hangolni: a Bak zodiákusod hideg kitartást és átgondoltságot, míg a Kos aszcendensed tüzes lelkesedést biztosít számodra.

Hasonló mondható el a párkapcsolataidról is, te garantáltan a tökéletes partnert keresed.

Egyszerre gondolkodsz, mérlegelsz az eszeddel, de közben hagyod, hogy elragadjon a szenvedély.

 

Bak horoszkóp Bika aszcendens

Nagyon komoly kitartással, valamint koncentrációs képességgel vagy megáldva, és bátran mondhatjuk, hogy sziklaszilárd a személyiséged.

Ennek természetesen számos előnyét élvezed, ugyanakkor hátrányod származhat abból, hogy egyszerűen képtelen vagy elfogadni az akár legapróbb kritika létjogosultságát.

Mindig biztos vagy benne, hogy a te nézőpontod a helyes és a jó, ez biztosít számodra egyfajta nyugodt tétlenséget, viszont sajnos azt is megakadályozhatja, hogy jelentősebb előrelépést tegyél a világ, és saját magad megismerését illetően.

 

Bak horoszkóp Ikrek aszcendens

Érdekes kettőséget alkot a Bak zodiákus az Ikrek aszcendensessel, ugyanis két végpont találkozik egy személyben: a mindig szigorú, határozott és következetes Bakot jól kiegészítheti a kíváncsi, könnyed és rugalmas Ikrek természete.

Szerencsés bolygóállás mellett ez a kombináció boldog és kiegyensúlyozott egyéniséget feltételez, hiszen a személyiségedet kiegyensúlyozza a tenni akarás és a másokkal való törődés kettőse.

Remekül helyt állsz az életben, mert egyszerre tudod átlátni a dolgok materiális és érzelmi oldalát.

 

Bak horoszkóp Rák aszcendens

A jó kedvedet sajnos sokszor árnyékolja aggodalom, mintha gyakran azt várnád, mikor történik veled valami rossz.

Nagyon érzékeny vagy, köszönhetően a Rák aszcendensednek, ugyanakkor kritikus és realista is, tekintve a Bak horoszkópodat.

Előbbi sokszor visszafog, elveszi a bátorságodat, pedig az éned egyik oldala folyamatosan hajtana előre és tettrekészségre sarkall.

Mégis, a legtöbbször inkább kivársz és biztosra mész, hiszen annyira érzelmes és figyelmes vagy, hogy végképp nem akarsz megbántani senkit.

 

Bak horoszkóp Oroszlán aszcendens

Remek párost alkot ez a két jegy, ugyanis mind az Oroszlán aszcendens, mind a Bak zodiákus nagyon ambiciózus, előre törekvő.

Bár az alaptermészeted ellentétes vonásokat tartogat, éppen ez segíti a fejlődésedet.

Az Oroszlán lustaságát, fényűzését tökéletesen árnyékolja a Bak fukarsága és tettrekészsége, ráadásul az aszcendens ebben a kombinációban még arra is képes, hogy némi realista-optimizmust töltsön a folyton pesszimista Bakba.

Minden adott, hogy ne csak vágyj a céljaidra, hanem el is érd őket!

 

Bak horoszkóp Szűz aszcendens

Mi történhet akkor, ha két végletekig precíz, ambiciózus és kitartó jegyet összeboronálunk?

Nos, alighanem szárnyal a karriered és nem ismersz elérhetetlent, ha a céljaid eléréséről van szó.

A végletekig ki tudod szipolyozni a saját tartalékaidat, és egyszerűen nem tudod, mi az a lehetetlen.

Ha valamire vágysz, azt meg is szerzed magadnak, de a párkapcsolataid már nem ennyire egyszerűek.

Nem könnyű olyan partnert találni, aki nem csak a munkamániádat tűri jól és elnézi az önös érdekeid fontosságát, hanem még az sem zavarja, hogy érzelmileg szinte megközelíthetetlen vagy.

 

Bak horoszkóp Mérleg aszcendens

Nagyon kellemes párost alkot a Bak zodiákus és a Mérleg aszcendens, hiszen az érzelmi túlfűtöttség, a harmónia iránti vágy találkozik a racionalista és határozott jellemmel.

Kiegyensúlyozottságra törekszel az életedben, amit előbb, vagy utóbb, de el is érsz: minden területen képes vagy arra, hogy megtaláld az összhangot.

Egyszerre tudsz koncentrálni a karrieredre, a családodra, a külsődre, a hobbidra és még a barátaidra is, ám pontosan ebben a sokoldalúságban adódik életed nehézsége.

Nagyon rosszul tudod érezni magadat, ha valahol megbomlik a harmónia, márpedig gyakorlatilag lehetetlen, hogy mindig minden stimmeljen.

 

Bak horoszkóp Skorpió aszcendens

Nem mindig könnyű az életed, ám amikor végül célt érsz, óriási magaslatokba emelkedhetsz.

A Skorpió aszcendens szenvedélyességet, érzékiséget és bátorságot biztosít a kicsit földhözragadt, szemellenzős, bár kitartó zodiákusodnak.

Segít abban is, hogy egy kicsit több érzelmet csempéssz a mindennapjaidba, miközben a felelősségtudatodból és a kötelezettségvállalásaidból egy cseppet se veszíts.

Olyan ember vagy, akire bármilyen körülmények mellett számíthatnak az emberek, és emiatt mindig fel is néznek rád.

 

Bak horoszkóp Nyilas aszcendens

Nem mondhatjuk, hogy túlságosan egyszerű lenne a személyiséged, vagy éppen az életed, amit annak köszönhetsz, hogy két végpont között próbálsz egyensúlyozni.

A Nyilas aszcendensednek hatalmas a szabadságvágya, állandóan úton lenne, ismerkedne, míg a Bak horoszkópod inkább otthon ülésre és nyugalomra, visszafogottságra vágyik.

Nehezen tudod kitalálni, mire vágysz igazán, mert bármelyik énednek is engedsz, mindig azt érzed, hogy valami hibádzik.

Hajlamos vagy rá, hogy összeesküvés elméleteket gyárts, és könnyen megbántódsz.

 

Bak horoszkóp Bak aszcendens

A két jegy felerősíti egymás negatív és pozitív tulajdonságait egyaránt.

Alapvetően egy zárkózott, konzervatív ember vagy, aki gyakran csak évek múltán tud megnyílni a szeretteinek is.

Nehezen engedsz közel magadhoz bárkit, ugyanakkor a munkádban gyakorlatias, következetes és igen precíz vagy.

Mindent megteszel az anyagi biztonságért, de nehezedre esik élvezni a munkád gyümölcsét, ritkán engeded meg magadnak a komolyabb költekezést.

Érett a gondolkodásod, és jellemző módon a hasonlóan gondolkozó emberek társaságát keresed.

 

Bak horoszkóp Vízöntő aszcendens

A Bak kritikus és földhözragadt énje nehezen fér meg a Vízöntő szertelenségével és szabadságvágyával, általános harc dúl a lelkedben minden komolyabb kérdést illetően.

Ami biztos, hogy a kitartással nincs problémád és jó eséllyel érdekelnek a tudományok, a technika, a modern vívmányok gyakran lekötik a figyelmedet.

Akkor érzed jól magadat, ha alkothatsz, valami hasznosat tehetsz le az asztalra.

Az anyagiakat és a párkapcsolatokat tekintve is folyton falakba ütközöl: egyszer szórod a pénzt, máskor viszont a fukar éned kerül előtérbe, egyszer úgy érzed, egész életedben kalandozni akarsz, máskor viszont teljesen kikészítenek a felszínes kapcsolatok…

 

Bak horoszkóp Halak aszcendens

Felváltva kerekedik felül rajtad a lustaság, a bezárkózás és a tenni akarás, szakmai odaadás – előbbiekért a Halak aszcendensed, utóbbiakért a Bak zodiákusod tehető felelőssé.

Áldozatkészségedet mindkét jegyből megörökölted, de a horoszkópod kimértségén, távolságtartásán sokat enyhít az aszcendensed erős érzelmi töltete.

Ugyanakkor a Bak oldalad is sokat ad a személyiségedhez, hiszen a Halak sokszor túlságosan álmodozóak, egyfajta fantáziavilágban élő művészlelkek, márpedig ezt tökéletesen ellensúlyozni tudja a Bakok realitása.

Az élet minden területén az óvatos kezdeményezés jellemző rád.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást