Ezt árulja el rólad az, hogy milyen típusú filmet szeretsz nézni

Ezt árulja el rólad az, hogy milyen típusú filmet szeretsz nézni

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezt árulja el rólad az, hogy milyen típusú filmet szeretsz nézni

Mindenkinek van kedvenc típusa, ha filmekről van szó. De azt tudtad, hogy rendkívül sokat elárul rólad az, hogy a vígjátékokért rajongsz igazán, vagy nagy horrorkedvelő vagy? Most eláruljuk, mit fed fel a személyiségedről az általad preferált filmes műfaj!

Ha vígjáték-rajongó vagy

Nálad az abszolút kedvenc a vígjáték és a komédia? Ha szinte mindig ilyen poénos filmeket nézel, az arra utal, hogy egy igazán vidám, optimista szemléletű ember vagy, aki nem mindig veszi az életet olyan nagyon komolyan.

Szinte mindig arra törekszel, hogy megnevettess másokat, néha akár annak árán, hogy magadból csinálsz bolondot előttük.

A lényeg a jó hangulat! Ugyanakkor tény, hogy nehezen viseled a problémás helyzeteket, és emiatt sokszor hajlamos vagy úgy tenni, mintha ezek nem is léteznének.

Úgy gondolod, ha nem veszel tudomást róluk, megszűnnek létezni. Arról nem is beszélve, hogy szeretsz elmenekülni a konfliktusok elől, mert te egyszerűen csak jól akarod érezni magad.

 

Ha akciófan vagy

Te az a típus vagy, akinek szüksége van az adrenalinra! A való életben is imádod a spontán helyzeteket, a kalandos kirándulásokat, és ha valaki, akkor te nem félsz felülni a hullámvasútra.

Nem ijesztenek meg a kockázatos helyzetek, és az sem, ha a komfortzónádon kívülre kell merészkedned, mert mindig sikerül megtalálnod a helyed.

Azt viszont nagyon rosszul viseled, ha elveszíted a szabadságodat, korlátozni próbálnak mások, vagy a hétköznapok mókuskerekében rekedsz.

Neked szükséged van az állandó izgalmakra, hogy igazán boldognak érezhesd magad!

 

Ha horrorkedvelő vagy

Horror kategóriában két típust is megkülönböztetünk egymástól: az ijesztő horrorokat, és azokat, amik kifejezetten bénák (mint a Sharknado).

Ha utóbbinak vagy igazán nagy rajongója, és az ijesztgetésen túl a vicces (vagy éppen nevetséges) jelenetekre is szükséged van, úgy biztos, hogy te olyan típus vagy, aki nem veszi túl komolyan az életet.

Szereted az izgalmakat, de a biztonságos határokon belül, és igazán pozitív szemlélettel rendelkezel.

Ha viszont inkább az ijesztő horrorokért vagy oda, akkor valószínűleg egy kicsit introvertáltabb típus vagy, akinek van egy rejtett pesszimista oldala is.

Ugyanakkor a választásod arra utal, hogy nagyon bátor vagy, és nehéz téged megijeszteni, ezt a készségedet pedig az élet minden terén tudod alkalmazni!

 

Ha romantikus lélek vagy

Nálad a romantikus filmek tarolnak igazán? Ebben az esetben nem is kérdés, te egy igazán érzelmes lélek vagy, olyan típus, aki igazán szenvedélyessé válik azzal szemben, ami (vagy aki) fontos neki.

Reméled, hogy egy nap megismered a lelki társadat, és számodra nem kérdéses, hogy létezik örökké tartó szerelem.

Az pedig cseppet sem zavar, hogy a legtöbb film esetében a történet és a befejezés elég kiszámítható, hiszen neked biztonságot nyújt az, hogy a végén úgyis happy endet fogsz látni.

Az életben is ezt a stabilitást keresed, ezért nem is vagy az a nagyon spontán, kalandozó típus.

 

Ha sci-fi- és fantasy-őrült vagy

Amennyiben imádod a sci-fi és fantasy teremtette világot, úgy annyi biztos, hogy te egy igazán kreatív jellem vagy.

Rengeteg szuper ötleted támad, és élénk fantáziavilággal rendelkezel, amit egyébként előszeretettel használsz arra, hogy elmenekülj a valódi világból.

Jobb szeretsz a saját kis univerzumodban lenni, mint abban, ami igazából körülvesz. Ez arra enged következtetni, hogy inkább introvertált személyiséged van, és szívesebben vagy egyedül (esetleg szűk baráti körrel), mint nagy társaságokban. Hiszen olyan sokszínű a fantáziavilágod, hogy sosem érzed magad egyedül!

 

Ha “drámakirálynő” vagy

Persze csak a képernyőn, de imádod a drámát? Ha a válaszod igen, az arra utal, hogy te nem szeretnéd cukormázba csomagolni a világot.

Jobban érdekel az, hogy milyen a valóság igazából, még ha azt néha nehéz feldolgozni, mert téged a tények érdekelnek, nem a mesevilágok.

Szereted megélni az érzelmeket, és sokszor sírsz a szomorú jeleneteken, mert rendkívül empatikus lélek vagy, és könnyedén beleéled magad mások helyzetébe.

Ez arra utal, hogy hatalmas szíved van, a barátaid és a családod pedig igazán szerencsés lehet, mert biztos, hogy rád mindig lehet számítani!

 

Ha rajzfilmimádó vagy

Hiába múltál el 18 már évekkel (vagy évtizedekkel) ezelőtt, még mindig a rajzfilmekért dobog a szíved?

Ez egyértelmű jele annak, hogy lélekben még mindig igazi gyerek vagy, aki imádja a játékokat, a csodákat, és nem veszi olyan hű de nagyon komolyan az életet.

Szereted jól érezni magad, és szimplán csak nevetni, anélkül, hogy mindent túlgondolnál.

Ez igazán irigylésre méltó tulajdonság! Valódi egyéniség vagy, talán némi naivitással megfűszerezve, de összességében hatalmas szívvel és jószándékkal, ami a kisugárzásodon is azonnal meglátszik!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást