9 apró szépségtitok, amit minden nőnek ismernie kell

9 apró szépségtitok, amit minden nőnek ismernie kell

Címlap / Stílus / Test / 9 apró szépségtitok, amit minden nőnek ismernie kell

Próbáld ki ezeket a szakértői tippeket, hogy hajad, sminked és bőröd még gyönyörűbb legyen.

Két perces hajszárítás

Amikor szorít az idő és nincs időd tincsenként végigszárítani a hajad, szárítsd meg T vonalban: kezd a fejtetőn és haladj a végek fele. Ha a külső tincsek és a fejtető száraz, akkor már nem lesz vizeshaj-megjelenésed.
Persze télen óvnod kell egészségedet, ezért hordj vastag sapkát, ha a hajad nem teljesen száraz.

Krém szemfesték

A krémes szemfestéket mindig nyitott szemmel vidd fel. Egy vékony szivaccsal rajzolj három pöttyöt a szemhéjad legalsó részére, egyet-egyet a két sarkába, és egyet a közepére, majd a pöttyöketsatírozd össze a szivacsos ecsettel.

Zuhanyzás

Biztos kellemes reggelente a forró zuhany, de mégsem tesz jót a bőrödnek a nagyon meleg víz. A forró víz jobban szárítja a bőrt. Minden zuhanyzás után kend végig tested hidratáló krémmel.

Rendezett konty

Miután felkötötted a kontyodat, győzödj meg róla, hogy a tarkó és fülek fölött nincsenek kósza hajszálak. Csak a kontynak magának lehet zilált hatása.

Nagyobb szemek

Szeretnéd ha nagyobbnak tünnének szemeid? Akkor ne használj sötét szemfestékeket, csak a szem külső sarkában. Kezdd egy semleges alapszínnel, majd vigyél fel a bőrszínednél két árnyalattal sötétebb festéket. Ez után jöhet egy kevés sötét szemfesték a szemhéj külső sarkába.
Az ujjaid segítségével kend szét a festéket. Használj a végén szemceruzát a szempillák vinala mentén és szempillaspirált.

Szűkítsd össze a pórusaidat

A nagy pórusokat két dolog okozhatja: a gének vagy a kor. Szeretnéd összeszűkíteni? Vagy látogass el egy kozmetikushoz és kérj bőrmegújító arcpakolást, vagy szerezz be olyan arcpakolást, amely eltávolítja a bőr elhalt hámszöveteit. Mosd le utána az arcod hideg citromos vízzel.

Smink felfrissítése

Ha nincs időd újrasminkelni magad a nap folyamán, és úgy érzed szárazzá vált rajtad a smink, spriccelj vizet az arcodra, majd kezdd újra szétkenni a bőrödön levő alapozót, púdert, korrektort.

Dús hatás

Hogy hajad még dúsabb legyen sprézd hajdúsító sprével a hajtöveket hátulról előre. Igazítsd el a fejtetőn a hajszálakat egy tupírfésű végével.
Hajcsattal rögzítsd hátra a fül feletti tincseket, így egy extra dús félig kiengedett frizurád lesz.

Telt ajkak

Ha teltebb ajkakat szeretnél szájfényre lesz szükséged. A világos szín nagyítja, míg a fény dúsítja szádat. Az ajakszínednél egy árnyalattal sötétebb szájceruzával húzd meg a vonalat, majd vigyél fel átlátszó, világos szájfényt.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!