5 apró hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott véleményt

5 apró hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott véleményt

Címlap / Stílus / Divat / 5 apró hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott véleményt

Fakó színű ruhák

Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor rá kell ébredned, hogy a kedvenc fekete ruhád sajnos elvesztette egykori színét. Ennél az árnyalatnál nagyon gyakori, hogy egy bizonyos mosásszám felett már elkezdi ereszteni a színét, egészen addig, míg a sötét pólód inkább tűnik grafitszürkének.

Ez persze nem csak a feketére igaz, hanem bármelyik élénk árnyalatra! Elég könnyen kiszúrhatják ezt mások a ruhádra nézve, így fontos, hogy megfelelő mosószert használj, de sokak szerint az is segít, ha hideg vízben mosod ezeket a darabokat.

Hanyagul feltűrt/betűrt ing

Az ing tökéletes választás állásinterjúra és a munkahelyedre is, hiszen nagyon elegáns és üzleties kisugárzást kölcsönöz a viselőjének. Azonban egyetlen aprósággal könnyen el lehet rontani az összképet: mégpedig azzal, ha az ingujjat hanyagul felgyűröd ahelyett, hogy alaposan felhajtogatnád. Ugyanígy az sem mindegy, hogyan tűröd be a nadrágba/szoknyába.

Innentől kezdve ugyanis nem kifinomult ízlésről árulkodik a megjelenésed, hanem lustaságról, ami a karriered szempontjából sem túlságosan előnyös. Arról nem is beszélve, hogy kicsit sem néz ki jól így az inged!

Túl sok ékszer

Néhány csinos kiegészítő teljesen fel tudja dobni a megjelenésed, és igazán csajossá varázsolja a szettedet is.

Azonban van egy szint, amin már nem szabad túllépni az ékszerviselés terén! Ha van rajtad gyűrű, karkötő, nyaklánc és fülbevaló is, azok együtt már túl soknak bizonyulhatnak, pláne akkor, ha mindegyik feltűnő színű és formájú.

A kevesebb néha több elvét alkalmazva inkább viselj visszafogott ékszerből többet, vagy feltűnőből egyet, maximum kettőt. Ilyenkor viszont figyelj arra, hogy ezek a darabok összhangban legyenek egymással!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást