10 dolog, amit az anyukád mondana, ha rossz napod lenne

10 dolog, amit az anyukád mondana, ha rossz napod lenne

Címlap / Életmód / Lélek / 10 dolog, amit az anyukád mondana, ha rossz napod lenne

„Nagyon szeretlek téged”

A legfontosabb, és egyben a legcsodálatosabb dolog a szülői szeretet. Feltétel nélküli, és örökké jelen van, mindegy, hogy épp túl vagytok egy nagy vitán, vagy eltelt pár hónap találkozás nélkül. A rossz napjaidon pedig anyukád biztosan elmondja, hogy nagyon szeret téged, és ezen semmi sem változtathat. Akár egy felvételi sikerült rosszul, akár a munkahelyedet vesztetted el, ő az, aki biztosan ott áll melletted.

„Mindig számíthatsz rám”

Amikor nehéz időszakon mész keresztül, könnyedén azt érezheted, hogy egyedül maradtál a problémáiddal. Hiszen senki sem érti meg igazán, hogy mit élsz át, épp ezért nehéz találni valakit, akivel őszintén beszélgethetsz róla.

Szerencsére anyukád, még ha nem is tudja pontosan, hogy milyen érzések kavarognak benned, akkor is biztosít afelől, hogy rá számíthatsz. Sosem hagy egyedül téged, akármilyen probléma is áll fenn!

„Ez egy rossz nap, nem egy rossz élet”

Anyukád ilyenkor emlékeztet arra, hogy az életben sajnos vannak szörnyű napok és nehéz időszakok, de ezek elmúlnak. Nem tart örökké a szomorúság, és valójában “csak” egy rossz napról van szó, és nem egy rossz életről. Erős vagy, sőt, az emberek általában lelkileg még erősebbek, mint hiszik magukról, ez pedig az ilyen helyzetekben mutatkozik meg. Ő tudja, hogy így van, és a beléd vetett hit már önmagában erőt ad. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást