Életmód / Ezotéria

Amit a Nyilas férfiakról mindenképpen tudnod kell

Amit a Nyilas férfiakról mindenképpen tudnod kell

Ha a párunk Nyilas jegyű, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen módszerekkel kommunikálunk velük. Lássunk néhány tanácsot, amelyekért a legtöbb Nyilas hálás lehet, nem utolsó sorban pedig saját mindennapjainkat is megkönnyíthetjük vele!

Adj szabadidőt!

Minden férfinak van szüksége szabadidőre, amikor azzal foglalkozik, amivel csak akar. Mindez a Nyilasoknál különösen fontos szerepet játszik, enélkül sajnos képtelenek jól érezni magukat a bőrükben.
Van, aki barkácsol, van, aki tévézik vagy számítógépes játékokat játszik, de mindegyiknek fontos, hogy erre rendszeresen jusson elég ideje. Próbáljuk meg ezt tiszteletben tartani, és cserébe várhatóan ő is aktívabban fog részt venni a család életében. 

Ne kérd számon!

A Nyilasoknak óriási szabadságra van szükségük még akkor is, ha közben családapák lettek. Nem szeretik megosztani minden percüket a másikkal, nem szeretnek elszámolni az idejükkel és nem szeretik állandóan bevonni a másikat minden egyes gondolatukba.
Ezért mi nők is jobban járunk, ha meghagyjuk neki azt a lehetőséget, hogy egy kis privát szférát biztosítunk neki. Ellenkező esetben az erőltetéssel éppen azt érjük el, hogy esetleg még jobban bezárkóznak.

Ne kritizáld a barátait!

Alapszabály egy kapcsolaton belül, hogy nem illik és nem is érdemes kritizálni a másikhoz közel álló embereket, legyenek ezek barátok vagy családtagok.
Kifejezetten támadásnak fogják tekinteni mindezt a Nyilasok és csak azt érjük el vele, hogy még kevesebbet beszél majd arról, hogy mikor, hol és kivel volt, mivel nem akarja a kritikánkat hallani újra a társasággal kapcsolatban. Bízzunk a kritikai érzékében és hagyjuk, hogy ő ismerje el barátai hibáit! 

Finoman emlékeztesd!

A nagyon erőteljes kommunikáció, a direkt számonkérés szintén elhatárolódáshoz vezethet egy Nyilas férfinél. Ezért kár folyamatosan a fejéhez vágni elfelejtett ünnepnapokat, be nem tartott ígéreteket, hiszen semmi jó eredményt nem érünk el ezzel.
Inkább szóljunk, ha valamilyen ünnep közeledik, emlékeztessük finoman, ha valamit megígért korábban. A veszekedések ellen ez az egyetlen mód, ami eredményt is hozhat – de persze csak ha van türelmünk hozzá.

Nyújtsd a család melegét!

A Nyilas férfiak klasszikusnak számítanak olyan tekintetben, hogy imádják a párjukat igazi nőnek látni, aki egyszerre anya, feleség, és aki egyben a családi tűzhely melegéről is képes gondoskodni hosszú éveken át.
Éppen ezért nem érdemes arra számítanunk, hogy Nyilas párunk minden házimunkát elvégez még akkor sem, ha ez így lett megbeszélve korábban. Hogy minket viszont még jobban fog szeretni és ragaszkodni hozzánk, ha ezt biztosítjuk, az viszont szinte teljesen biztos!

Lepd meg!

A Nyilas jegy férfiak tüzesek, temperamentumosak, érdeklődőek, és mint ilyenek, folyamatosan vágynak az újdonságokra, érdekességekre. Ezért időről időre lepjük meg őket valami váratlannal: ez lehet egy új szexi fehérnemű, váratlan helyen való szexuális kezdeményezés, de akár egy újfajta, finom étel is, romantikus hangulatban tálalva.
A hatás nem marad is: mindegyikkel lenyűgözzük párunkat, aki imádattal fogja viszonozni fáradozásainkat.

Légy türelmes!

Talán a legegyszerűbb, mégis a legnehezebben megvalósítható tanács a Nyilas férfiakhoz az, hogy legyünk kifejezetten türelmesek velük. Vagyis legyünk elnézőek és megértőek velük, ha a hobbijukkal foglalkoznak, vagy ha akár nélkülünk is társaságba járnak, hiszen ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnek bennünket, vagy épp elhidegülnek tőlünk.
Épp ellenkezőleg: sokszor ez köti őket legjobban hozzánk hosszú távra, hiszen így lehetnek igazán önmaguk.

Ne akard megváltoztatni!

Vagyis a lényeg, hogy ne akarjuk megváltoztatni a Nyilas jegyben született férfiakat. Kár illúziókat kergetni, hogy a házassággal vagy a családalapítással megváltoznak majd, mert alapjaiban nem fognak.
Legyünk őszinték magunkhoz és tegyük fel magunknak a kérdést: egyáltalán biztosak vagyunk abban, hogy ugyanennyire szeretnénk azt a férfit is, aki visszavesz a tűzből és lelkesedéséből, de cserében folyamatosan otthon marad?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást