10 ok amiért szükségünk van a barátnőnkre

10 ok amiért szükségünk van a barátnőnkre

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 ok amiért szükségünk van a barátnőnkre

Jusson eszedbe miért olyan fontos minden nő számára egy barátnő!

Barátság

Minden nő megtette már és mindegyik átélte már: amikor új kapcsolatba lépünk, legtöbben azonnal megfeledkezünk a barátnőkről. Azonban nem számít mennyire csodálatos a férfi, valószínűleg soha nem fogja helyettesíteni a barátnőkkel eltöltött időt, amikor a kedvenc sorozatotokról csevegtek vagy szívügyeiteket beszélitek át.
A barátnők egy nyelvet beszélnek, de ami ennél fontosabb, hogy a barátnők a saját magunk számára választott családunk. Íme melyek azok az okok – némely bolondos, némely annál komolyabb – amiért mindig szükségünk van egymásra.

Vásárlás

Ha nem kísérőt szeretnél magaddal vinni a vásárlásaidhoz, hanem szeretnéd megosztani valakivel a „shoppingolás” örömét, hívj el egy barátnőt.
Akármilyen jó fej is a pasid, soha nem fogja megérteni miért van életbe vágó különbség a vörös aligátorbőr és a lakkbőr cipők között!

Csoportterápia

Akármilyen problémád is legyen (párkapcsolat, munka, rossz nap), nincs jobb megoldás rá, mint meghallgatni barátnőid egyedi nézetét a dologról.
Ráadásul, nem is kell sokat mesélned nekik, hogy „tudják miről beszélsz”.

Kedvenc tévéműsorok

Akármennyire is próbálnánk megváltoztatni a férfiak véleményét, mindig el fogják ítélni ezt a szokást.
A pasidnak nem kell ugyanaz legyen az érdeklődési köre, sőt! Fogd fel úgy, hogy ez nagyszerű ürügy, hogy rendszeresen találkozz a csajokkal!

Csajos este

Nem számít mi az este eseménye, néha a partira való előkészület is élénk, megújító konverzációt indíthat el, melyről nem is gondoltad, hogy vágytál.
Ráadásul, olyan emberek társaságában lenni, akik szeretnek, támogatnak és illenek hozzád, játékos szabadság érzetével tölthet el, melyről már nem is gondoltad, hogy benned lakozik.

Düh kitöltése

A pasik mindig is pasik maradnak, nem tudnak olvasni a gondolatainkban, így szükségünk van valakire, aki együtt érez velünk.
Máskor pedig épp megérdemlik a dicséretet, és erre semmi sem emlékeztet jobban, mint amikor a barátnőd sóhajtozik a románcáról.

Nincs tabu téma

Lehet vannak olyan kérdéseid, melyekre a párod, férjed nem tudja a választ.

Arról már ne is beszéljünk, hogy vannak bizonyos dolgok, amikről neki nem kell tudnia, például a legújabb Candidás betegségedről, hiszen azt akarod, hogy mindig úgy tekintsen rád, mint arra az istennőre, akit látott, amikor először találkoztatok.

Tánc terápia

Amikor nem fogod vissza magad, a tánc egy teljesen új értelmet kap.
A legtöbb csaj a legszuperebb srácokkal akar táncolni, de nincs annál jobb, mint a barátnőid társaságában szórakozni, hiszen őket nem érdekli mennyire izzadtál le az est végére.

Őszinteség

A barátoknak főleg az a szerepük, hogy jól érezd magad velük, azonban ha felteszel egy kérdést őszinte választ várhass tőlük, legyen szó arról a nadrágról, amely nem ideális az alakod számára vagy a fiúról, aki soha nem fog beilleszkedni a családodba.
Az építő jellegű kritika szerepe, hogy javítsd a barátnőd életét, nem pedig egy fortély, hogy megváltoztasd.

Összekapcsolódtok

Olyan emberekre van szükséged, akik átéltek hasonló jó és rossz dolgokat, hiszen a bölcsesség a tapasztalatból fakad.
A nők hajlamosabbak meghallgatni az embert, míg a férfiak inkább megoldanák a problémát.

Légy jobb barátnő!

Fontos a dolgokat külön csinálni, legyen szó vakációról, vacsoráról, stb., mert így lehetsz igazán jó nő, barátnő vagy feleség.
Egy nő, akinek megvan a saját baráti köre kevésbé függ a partnerétől, így kapcsolatuk is egészségesebb lesz. Ráadásul, nem várhatsz el mindent egyetlen személytől!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást