Állatmintás napszemüveg divat

Állatmintás napszemüveg divat

Címlap / Stílus / Divat / Állatmintás napszemüveg divat

Tekintsd meg a 2011-es Dolce&Gabbana Animalier napszemüveg-kollekciót.

Állatminta, az új napszemüveg-trend

A Dolce&Gabbana új, Animalier-nyomatos, exkluzív napszemüveg-kollekciójának meghatározó jellemzői a kreativitás, a kifutók világát idéző ragyogás és az érzékiség.
Az ellenállhatatlan, vibrálóan élénk színek, például az égszínkék, a vörös, a lila, a zöld és a sárga a hagyományokra fittyet hányva értelmezik újra a klasszikus mintázatot, ellenállhatatlan csábítást jelentve minden olyan hölgy számára, aki egyedi módon szeretné tanúbizonyságát adni saját stílusának.

D&G állatmintás napszemüveg

Ez a csábító, sarkított formájú modell acetátból készült, könnyű és nagyon kényelmes. A száron látható logó egészen diszkrét, a szár belső oldalát viszont elegáns, aranyszínű plakett díszíti, rajta lézergravírozott D&G-logó látható.

D&G állatmintás napszemüveg

A szimbolikus D&G pilóta-napszemüveg exkluzív Animalier-színekben köszön vissza, tökéletes megoldást kínálva azoknak, akik az eleganciát egy csipetnyi érzékiséggel kívánják elegyíteni.

D&G állatmintás napszemüveg

Nagy formátumú, feltűnő női napszemüveg, melynek vastag keretét körbefutó mintázat teszi még látványosabbá.

D&G állatmintás napszemüveg

A Dolce&Gabbana stílusa minden apró részletben tetten érhető, például a különleges, Animalier-árnyalatokban pompázó szár tövét díszítő, domborított logóban és a szárvégek belsején látható, D&G-logós, aranyozott plakettben.
A széles színválaszték leglátványosabb darabjai a lila, a vörös és a zöld.

D&G állatmintás napszemüveg

A kizárólag az Animalier-nyomathoz összeállított színekben – vörösben, lilában és égszínkékben − kapható modell egyetlen D&G-gyűjteményből sem hiányozhat.

D&G állatmintás napszemüveg

A szárat kívülről parányi, 3D-s logó, belülről pedig, a szárvégnél, aranyszínű plaketten elhelyezett, lézergravírozott D&G-embléma díszíti. Ez a modell lilában, vörösben és sárgában kapható.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást