Stílus / Divat

Ajándék ötletek férfiaknak

Férfiaknak mindig nehezebb ajándékot választani, egyrészt mert kevés dolognak tudnak igazán örülni, másrészt mert arra viszont nagyon pretenciósak. Most itt a segítség – nézd meg következő ajándék tippjeinket!

Munkakesztyű

A fizikai munka sokszor különleges markolatú kesztyűket igényel. Rengeteg területen használható a kinti munkálatok során.
Egy kényelmes munkakesztyű jobb fogást ad a dolgoknak, és megkönnyíti a fizikai munkákat.

Perforált szerszám tároló

Egy ilyen perforált táblával mindig kéznél lehetnek a leggyakrabban használt szerszámok, mérőszalagok és egyéb ezermester kellékek.

Bor tartó

Az italoknak egy dekoratív hely kell. A férfiak általában örömmel fogadnak italgyűjteményüknek egy tartót.

Karóra

A férfiak szeretik tudni az időt, a pontosság is inkább rájuk jellemző. Egy minőségi karórával leveheted a lábáról, legyen az illető az apád, rokonod, férjed vagy barátod.

Cipőápoló szett

Sok férfi kimondottan érzékeny arra, hogy cipői mindig ragyogjanak és ez így is természetes. Lepd meg egy cipőápoló szettel, melyben különböző színű krémek, kefék és szivacsok vannak. Biztos siker!

Rámázott fotók

Szenvedélye a fotózás, esetleg van pár igazán sikeres családi képe, amit érdemesnek találsz bekereteztetni? Akkor lepd meg őt egy vagy több rámázott fotóval. Biztos szívesen díszíti vele az irodáját.

Olvastad már?  Így vásárolunk mi: ennyit és így költünk karácsonykor

Kertészeti felszerelés

Imád a szabadban szöszmötölni, szereti a növényeket és a kerti munkákban szívesen elmerül? Akkor bírni fogja, ha egy kertészeti szettel leped meg: metszőollók, kis ásók, mérőszalag, spriccoló stb.

Nyíró felszerelés

A haj és egyéb szőrzetek nyírására kész felszerlések is kaphatók: arcszőrzet nyíró, precíziós pájeszvágó, rotációs szakállformázó, fésűk, bajuszkefe stb.

Kozmetikai utazó nesszeszer

A higiéniai és kozmetikai termékeinek szüksége van egy “utazótáskára” . Akár meg is töltheted a nesszeszert olyan termékekkel, amelyeket tudod, hogy használni fog.

Utazási kollázs

A régi utazásairól megmaradt emlékekkel, fotókkal, szállásprospektusokkal készíthetsz egy öltetes kollázst és bekereteztetheted. Klassz és személyes meglepetés lesz!

Pohár alátétek

Abból kiindulva, milyen az érdeklődési köre, meglepheted egy szett ötletes poháralátéttel. Szereti az internetet, esetleg iphone-ja van? Lepd meg ikonokra elékeztető alátétekkel. Szereti az állatokat, természetet vagy gasztronómiát? Akkor ebben a témakörben keress alátéteket!

Bekeretezett családfa

Egy családtagnak szánt egyik legszebb ajándék a családfa elkészítése. Derítsd fel amilyen mélyen csak tudod őseiteket és készítsd el a családfátokat, majd kereteztesd be!

Szíj tartó

Nagy az összevisszaság a szíjai közt? Lepd meg egy ilyen szíj fogassal, hogy szíjai mindig áttekinthetők legyenek. Megkönnyíted a dolgát és élvezni fogja a használatát is!

Olvastad már?  WOW szilveszteri smink - Ahogyan elkészítheted

Kocsimosó szett

Ha van valami, amit igazán szeretnek a férfiak simogatni, az a kocsijuk. Lepd meg hát egy kocsimosó szettel – mosószerek, szivacsok, polírozó szett, puha rongyok, ablakmosó stb.