10 ajándék ötlet Valentin napra férfiaknak

10 ajándék ötlet Valentin napra férfiaknak

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 ajándék ötlet Valentin napra férfiaknak

A Valentin napi ajándékkal új lehetőséged nyílik arra, hogy kimutasd igaz szerelmedet. Meríts ötleteket a következő ajándék-tippek közül:

Fotó emlékkönyv

Ha időtlen ajándékkal szeretnéd meglepni szerelmedet, egy romantikus fotókkal megtöltött fotóalbum jó választás. Saját magad is létrehozhatsz egy keménytáblás könyvet, amelybe kedved szerint ragaszthatod a romantikus fotókat.
Még kezdők számára is egyszerű feladat az elkészítése, de rengeteg szép album közül válogathatunk az üzletek polcain is.

Személyre szabott vászon

Ki mondta, hogy csak festmények kerülhetnek vászonra? Ma már ugyanúgy nyomtathatók a fényképek is vászonra, mint papírra. Egy ilyen romantikus vászon örök emlék és szép dísze a falnak.

Együtt eltöltött idő

A legtöbb párkapcsolatban eljön az a pillanat, amikor a hétköznapok monotonitása miatt nem jut idő és kedv a romantikára. Még az esküvő, az abszolút romantikus esemény is, több munkát és tervezést igényel, mint gondolnánk.
Ezért tervezz egy olyan hétvégét, amikor csak kettesben lehettek. Pakold meg a bőröndöket és ruccanjatok ki egy közeli romantikus helyre. A jó levegő, szórakozás és pihenés kihozza szerelmetek rég nem érzett perzselését.

Öltöztesd fel a hálószobát

Nincs vadítóbb egy igazán tüzes hálószobánál. Vásárolj vörös selyemágyneműt, töltsd meg virágokkal és illatos gyertyákkal a szobát.
Így február 14-én olyan légkör fog körbevenni benneteket, amelytől teljesen el lesztek bódulva.

Fehérnemű

Nemcsak a nők öltözhetnek szexi fehérneműbe, hanem a férfiak is felvehetnek vonzó alsóneműt. Egy szexy és kényelmes alsóneművel biztosan „hódítani” fog.

Csokoládé

Nem telhet el Valentin nap egy doboz bonbon nélkül. Válassz különleges, vegyes ízesítésű, minőségi csokoládét. Egy kis plusz afrodiziákum biztosan jó fog jönni február 14.-én.

Röviditalos poharak

Még ha nem is nagyivó, biztos megenged magának néha egy kis gyomorégető alkoholdoppingot.
Szerezz be különleges, akár festett üvegből készült röviditalos poharakat. Ez bár háztartásbeli ajándék, mégis biztos lehetsz, hogy hasznát fogja venni.

Parfüm

A tökéletes Valentin napi ajándék egy bódító illatú parfüm. Természetesen olyan illatot kell választanod, amely abszolút illik szerelmedhez.
Válassz egy kellemes illatot, amit szívesen éreznél rajta. Ezzel az ajéndékkal soha nem lehet tévedni.

A szerelem sálja

Egy puha, meleg sál klassz ajándék a még hideg februári hónapra. Vásárolj vagy köss sajátkezűleg egy meleg férfias sálat, belsejére pedig hímezd bele az évszámot és egy szívformát.
Így örök emlék marad és melegen tartja akkor is, ha épp nem vagy mellette.

Szexi meglepetés

Egy ajándék ami kicsit a tiéd is, de ő fog a leginkább örülni neki! Egy vonzó vörös alsóneművel félreérthetetlen ajándékban fog részesülni szíved választottja.
Csomagolásra pedig nem lesz szükség!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!