Agykontroll – Hogyan működik és miben segíthet?

Agykontroll – Hogyan működik és miben segíthet?

Címlap / Életmód / Agykontroll – Hogyan működik és miben segíthet?

Az agykontroll még manapság is sokakban egy misztikus, megfoghatatlan dologként él, pedig ma már bizonyított, hogy gondolatainkkal hatni tudunk a testünkben zajló folyamatokra. Képzeletünk erejét felhasználva képessé válhatunk az öngyógyításra, sőt, a rossz szokásokat is végleg a hátunk mögött hagyhatjuk. De hogyan is működik ez a különleges technika?

Hogyan működik az agykontroll?

Tulajdonképpen nagyon hasonlít a hipnózishoz, és ha egyedül csinálod, akkor az agykontroll lényegében önhipnózissá válik.

Amennyiben sikerül elsajátítanod a megfelelő technikát, már nem lesz szükséged segítségre, bárhol és bármikor gyakorolhatod. Az önhipnózis során ellazult állapotba kerülsz, megnyílik a tudatalattid, amire így hatást gyakorolhatsz.

De hogy mi is történik ebben a mély tudatállapotban? Nos, kérdéseket tehetsz fel magadnak, melyekre a válasz valahol mélyen van elrejtve, sőt, befolyásolni is tudod a tudatalattid.

Az agykontroll, mint gyógyító

Az öngyógyításban sokan nem hisznek, de rengeteg példa bizonyítja, hogy az agykontroll segítségével elérhető egy olyan tudatállapot, amiben a szervezet képes átvenni a hatalmat a betegségek felett.

Emellett, mivel a legtöbb betegség lelki eredetű, ha sikerül elsajátítanod a gyakorlatot, felszínre hozhatod, megoldhatod ezeket a lelki problémákat – és ezzel a betegségedet is gyógyíthatod!

Segít leszámolni a rossz szokásokkal

Azzal, hogy csökkented életedben a stressz szintjét, máris hatalmasat léptél előre a gyógyulás útján, függetlenül attól, hogy testi vagy lelki dolgokról beszélünk. De az agykontroll nem csak erre jó!

Tökéletesen fejleszti a memóriát, így a tanulás során is hasznát veheted, valamint segítségével könnyebben magad mögött hagyhatod a rossz szokásokat és a negatív tulajdonságokat, hiszen megismerheted azok kiváltó okait. Leszámolhatsz például az állandó nassolással is!

Az agykontroll során az agyad tulajdonképpen azt teszi, amire beprogramozod – persze néhány kivétel azért akad.

Amire nem jó az agykontroll

Le kell azonban szögezni, hogy az agykontroll során nem hazudhatsz magadnak.

Megpróbálhatod, de nem fog működni a technika akkor, ha magadra kényszerítenél olyasvalamit, amit nem akarsz teljes szíveddel és tudatoddal.

A tudatalattidat ugyanis nem tudod becsapni!

Megfogható vagy megfoghatatlan?

Mivel manapság már mérni tudjuk az agyi hullámokat, elmondhatjuk, hogy az agykontroll egy bizonyítottan működő technika. A hatékony gyakorlásához azonban el kell sajátítani az alapokat!

Szerencsére országunkban – és nem csak a fővárosban – rendszeresen szerveznek különféle tanfolyamokat. (Az egyik legismertebb tanfolyam dátumait itt találod.)

Már csak azért is érdemes megpróbálkoznod vele, mert eljuthatsz egy olyan mély tudatállapotba, ahol képes lehetsz a lazításra, feltöltődésére, így pedig legyőzheted a stresszt, ami manapság az egyik legveszélyesebb és leggyakoribb forrása a betegségeknek.

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!