Holnap indul a Balaton Sound! – Íme a legjobb programok

Holnap indul a Balaton Sound! – Íme a legjobb programok

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Holnap indul a Balaton Sound! – Íme a legjobb programok

Holnap újra startol az elektronikus zenék szerelmeseinek kedvenc hazai fesztiválja – július 6-án veszi kezdetét az immáron 10 éves Balaton Sound, hogy 5 napon keresztül a legjobb külföldi és hazai fellépőkkel szórakoztasson minket. Idén rekordszámú, több mint 100 külföldi előadót vonultat fel a fesztivál, de a magyar zenészek színe-java is megmutatkozik. Íme egy kis kedvcsináló!

Szerda – július 6. (Nulladik nap)

Már a fesztivál nulladik napján egy igazi sztárduót hoznak el a szervezők: a Grammy-díjas Macklemore & Ryan Lewis párosa 21:30-tól játszik a Nagyszínpadon.

Előtte bemelegítésképpen 19:30-tól ugyanitt láthatjátok és hallhatjátok a Punanny Massif-ot is, akik nem hiányozhatnak egyetlen hazai fesztiválról sem.

A Jäger Aréna színpadán szintén 21:30-tól a Milk & Sugar house duó erősíti a programot, utánuk pedig 23:15-től a Madcon táncoltatja majd meg a közönséget.

Csütörtök – július 7.

A hivatalos első napon már délután 16:30-tól megalapozza a party hangulatot a The Biebers, akik a Jäger Arénában lépnek majd fel.

A bemelegítés után a Nagyszínpadon napjaink egyik legismertebb R&B és pop előadója, Chris Brown ad koncertet 19:30-tól, utána pedig 21:30-tól a fesztivál igazi szupersztárja, a még csak 20 éves, jelenleg a világ harmadik legjobb DJ-jeként számon tartott Martin Garrix zenéjére bulizhattok.

Péntek – július 8.

A reggae ritmusok szerelmeseinek a fesztivál második napján érdemes két hazai előadó koncertjére is ellátogatnia a Jäger Arénába: 19:45-től az Irie Maffia, míg 23:15-től a Brains ígér itt fergeteges hangulatú bulit.

De akkor sem döntesz rosszul, ha a Nagyszínpad elé költözöl pénteken, ahol 17:30-tól Martin Solveig, 19:30-tól a már visszatérő vendég Steve Aoki, míg 21:30-tól a sztár-DJ Robin Schulz gondoskodik a legjobb zenékről.

Szombat – július 9.

A Balaton Sound szervezői az idei évtől új szolgáltatással is kedveskednek: a nemzetközi house, tech house és deep house szcéna élvonalába tartozó előadók minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boat-ján, melynek szombati programját H.O.S.H. is színesíti, 16:00-tól.

A harmadik napon a holland elektronikus duó, a W&W koncertjével érdemes megkezdeni az estét 19:30-kor a Nagyszínpadon, akiket honfitársuk, a világ negyedik legjobb lemezlovasa, Armin Van Buuren követ majd 21:30-tól.

A Jäger Arénában 23:15-kor a Wellhello ad majd koncertet, ahol garantáltan elnöki lesz a hangulat.

Vasárnap – július 10.

A fesztivál zárónapján Tyga lép fel a Nagyszínpadon 18:30-tól, akinek koncertjét az elektro-progressive house DJ-duó, a The Chainsmokers követi majd 20:00-tól.

A Jäger Aréna programjában nemrég történt egy változás, így az utolsó napon 23:15-től az egyik legismertebb amerikai rappert, DMX-et is megnézhetitek, 01:15-től pedig a hazai fesztiválokon már minden évben feltűnő Borgore-ra bulizhattok kifulladásig.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!