Gyönyörű esküvői fotók, amiket te is lemásolhatsz

Gyönyörű esküvői fotók, amiket te is lemásolhatsz

Címlap / Szerelem / Esküvő / Gyönyörű esküvői fotók, amiket te is lemásolhatsz

Jó esküvői fotóst találni nem egyszerű feladat, de ha sikerül, akkor valóban életre szóló emlékké teheti életetek nagy napját. Ha a fotósotok tehetséges, akkor sem árt, ha néhány saját ötletet is visztek magatokkal. Íme, néhány beállítás, amiből ötletet meríthettek!

Vonjátok be a barátokat!

Az esküvőn nem csak a párról és a családtagokról, de a barátokról is készül néhány kedves kép, amik nyugodtan lehetnek kicsit komolytalanabbak, mókásabbak, elvégre életetek egyik legvidámabb napján készülnek, és miért kellene, hogy komolyabbnak mutassátok magatokat, mint amilyenek vagytok?


Mesébe illő esküvői dekorációk – saját kezűleg


Ez a beállítás egyszerre bájos és vicces, olyan darab, amit biztosan senki nem fog a fiókja mélyére rejteni, mert nem állt jól rajta a haja, vagy véletlenül pislogott: ezt a képet a barátaitok is örömmel fogják mutogatni másoknak.

Nagy pillanatok

Egy esküvőn sok nagy pillanat van, az elsők egyike, amikor a menyasszony végül meglátja önmagát teljes pompájában: felkerült a ruha, kész a frizura és a smink, és talán éppen úgy néz ki, mint ahogyan kislány korában megálmodta.

Sok menyasszony arról számol be, hogy ekkor tudatosul bennük igazán: tényleg itt állnak, néhány percre attól, hogy kimondják az igent életük szerelmének.

A nagy pillanatot egy ügyes fotós könnyedén elcsípheti, ha pedig a koszorúslányok is ott szerepelnek a képen, attól még meghatóbb és kedvesebb lesz a fotó.

A nagy út előtt

Manapság persze a legtöbb pár már jóval az esküvőjük előtt összeköltözik, esetleg gyermekeik is vannak, de függetlenül attól, hogy már rég együtt éltek, vagy vártatok ezzel a nagy napig, az esküvő mégis a közösen megkezdett jövő, egy új, közös élet szimbóluma.

Ha van rá lehetőségetek, érdemes néhány olyan fényképet készíteni, amin egy hangulatos földút, esetleg egy fákkal szegélyezett ösvény közepén álltok – ez szimbolizálhatja a nagy utazást, ami előttetek áll, és aminek közösen vágtok majd neki.

Az est fénypontja

Ehhez a képhez a fotósnak egy jó szögre van szüksége, nektek meg néhány kedves barátra, családtagra, és persze csillagszóróra.

Az első táncot is megörökíthetitek így, de készíthettek ilyen fotót a búcsúzás előtt is, vagy amikor ellejtitek az utolsó táncot menyasszonyként és vőlegényként, mielőtt éjfélt ütne az óra, és már a hagyomány szerint is férjként és ifjú menyecskeként tértek vissza – méltó búcsú a fehér ruhádtól, és gyönyörű emlék, aminek méltó helye lesz majd a hitvesi ágyatok fölé függesztve.

Emlék a legkisebbekkel

Ha apróságok is vannak az esküvődön, kedves emlék lehet egy hasonló mókás kép készítése, ami nem csak nektek lesz szívmelengető mementó a nagy napról – érdemes más most a jövőre gondolni, hiszen az esküvők a családi hagyományokról is szólnak.

Ha van egy bájos kishúgod vagy unokahúgod, mindenképpen vonjátok be őket is valamilyen különös fotó készítésébe, hiszen, bár most még hihetetlennek tűnik, egy nap ők is felnőnek, és ha férjhez mennek, mindennél kedvesebb ajándék lehet egy ilyen felvétel az egykori picúrokról.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!